„Gintros” vartus gins Čempionių lygos patirties turinti amerikietė Madison Less

Naujajam sezonui sudėtį stiprinanti Lietuvos čempionė Šiaulių „Gintra“ pristato dar vieną naujokę – komandos vartus ginsiančią amerikietę Madison Less. Iš Ohajo valstijos kilusi 23-ejų metų vartų sargė su reprezentacine Šiaulių miesto ekipa sukirto rankomis iki sezono pabaigos.

 „Gintros” vartus gins Čempionių lygos patirties turinti amerikietė Madison Less<br>fkgintra.lt nuotr.
 „Gintros” vartus gins Čempionių lygos patirties turinti amerikietė Madison Less<br>fkgintra.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

fkgintra.lt

Mar 2, 2022, 8:40 PM

Praėjusį sezoną žaidėja atstovavo Kazachstano čempionei Šymkento „BIIK-Kazygurt“ komandai, kuriai vadovavo dabartinis „Gintros“ vyriausiasis treneris Kaloyanas Petkovas. Su šia ekipa ji, kaip ir kita komandos naujokė Samatha Rosette, praėjusią vasarą debiutavo UEFA Čempionių lygos turnyre.

„Tiek kiek mums jau teko matyti žaidžiančią Madison ji savo meistriškumu, užtikrintumu nekelia abejonių. Didelis privalumas buvo ir tai, kad treneris žaidėją pažinojo, todėl turėjome galimybę įvertinti ir jos teigiamas asmenines savybes – profesionalų požiūrį, darbštumą, atsidavimą komandai. Ši vartininkė išsiskiria ir geru žaidimu kojomis, o tai suteikia daugiau alternatyvų. Tikime, kad Madison bus stiprus gynėjų užnugaris, kuriuo komandos draugės galės pasitikėti šimtu procentų“, – pristatydamas naujokę kalbėjo klubo direktorius Mantas Radavičius.

M.Less vilkės 99-uoju numeriu pažymėtus „Gintros“ marškinėlius.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.