Šiaulių kultūros centre FA „Šiauliai“ pristatė komandos sudėtį ir biudžetą

Praėjusių metų Pirmos lygos nugalėtoja tapusi FA „Šiauliai“ trečiadienį pristatė sekmadienį startuosiančios komandos sudėtį, rėmėjus bei biudžetą.

 Šiaulių kultūros centre FA „Šiauliai“ pristatė komandos sudėtį ir biudžetą<br> V. Andriulės nuotr.
 Šiaulių kultūros centre FA „Šiauliai“ pristatė komandos sudėtį ir biudžetą<br> V. Andriulės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 2, 2022, 11:00 PM

Šiaulių kultūros centre įvykusiame komandos pristatyme susirinko visi šiemet Optibet A lygoje rungtyniausiantys šiauliečiai, kurių iš viso šiemet – 25.

Išlaikytas komandos branduolys

Po praėjusiame sezone iškovoto antros pagal pajėgumą šalies lygos titulo – FA „Šiauliai“ ekipoje liko visi joje rungtyniavę futbolininkai, o už komandos vairo ir toliau liks Mindaugas Čepas. Be to, į saulės miesto ekipą sugrįžo buvę jos auklėtiniai, kurie pastaraisiais metais rungtyniavo Optibet A lygoje. Komandos gretas taip pat papildė ir nemažai naujokų, kurie ne tik varžėsi aukščiausioje šalies lygoje, tačiau krimto ir legionieriaus duonos užsienio klubuose.

Į Šiaulius sugrįžo vartininkas Lukas Paukštė (nuomos pagrindais iš FK „Riteriai“), saugai Deividas Šešplaukis (iš FK „Kauno Žalgiris“) bei Eligijus Jankauskas (iš FK „Panevėžys“).

Prie komandos prisijungė 4 naujokai – Gustas Zabita (DFK „Dainava“), Rimvydas Sadauskas (FK „Kauno Žalgiris“), Daniel Romanovskij (FK „Banga“) bei pirmuoju legionieriumi akademijos gyvavimo istorijoje tapęs armėnas David Arshakyan (FC „Irtysh Omsk“).

Išaugęs biudžetas ir rėmėjai

Šiemet komandos biudžetas bus gerokai išaugęs, pastarasis sieks apie 600 tūkstančių eurų. FA „Šiauliai“ taip pat pristatė artėjančio sezono generalinį rėmėją. Juo tapo nuo pat vyrų komandos starto pastarosios sėkme tikėjęs bei užaugti padėjęs oficialus Toyota atstovas Lietuvoje – „Sovli“.

Jubiliejiniai metai

Šie metai akademijai yra ypatingi ne tik dėl debiuto aukščiausioje šalies lygoje, tačiau ir dėl 15 metų jubiliejaus sukakties. 2007 metais įkurta organizacija patyrė daug gražių ir įsimintinų akimirkų, o kryptingas darbas įrodė, jog ji yra pajėgi pasiekti užsibrėžtus tikslus. 2022 metai bus skirti pastarosios bendruomenei, todėl viso sezono metu socialiniuose tinkluose bus naudojama grotažymė bei šūkis #Mums15.

Pirmasis 2022 m. A lygos sezono švilpukas šiauliečiams nuaidės jau šį sekmadienį Šiauliuose. Futbolininkai Gytarių dirbtinės dangos stadione susikaus su praėjusiais metais Lietuvos vicečempione bei dar praėjusį šeštadienį Supertaurės nugalėtoja tapusia FK „Sūduva“ ekipa.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.