„Riteriai“ ir „Panevėžys“ išsiskyrė taikiai

„Optibet A lygos“ antrose sekmadienio rungtynėse taip pat virė atkakli kova, kaip ir Šiauliuose, įvarčių taip pat nebuvo pelnyta. 1-ojo turo akistata tarp Vilniaus „Riterių“ bei „Panevėžio“ baigėsi kovingomis lygiosiomis – 0:0.

„Riterių“ ekipa<br>E.Žaldario nuotr.
„Riterių“ ekipa<br>E.Žaldario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2022, 10:56 PM

„Panevėžiui“ gana netrumpą laiką priklausė iniciatyva – aktyvumu išsiskyrė Elivelto. Būtent šio brazilo smūgį atrėmė Armantas Vitkauskas, o kiek vėliau atakuojantis žaidėjas laiku atmetė kamuolį Nasko Milevui, tačiau bulgaras iš geros situacijos smūgiavo nesėkmingai.

Šeimininkai buvo labai arti įspūdingo įvarčio: Aleksandras Levšinas smūgiu vienu lietimu iš toli vos nenukreipė kamuolio po skersiniu, visgi, po ilgos pertraukos oficialiame mače sužaidęs Rafaelis Broetto išgelbėjo komandą.

„Riteriams“ tiek pirmame, tiek antrame kėlinyje teko atlikti priverstinius keitimus. Traumas patyrė ir mačo tęsti negalėjo Olaide Badmusas ir Lucasas Diazas.

Po pertraukos Mitaras Čukovičius perdavimu iš kairiojo krašto surado N. Milevą, bet bulgaras galva smūgiavo tiesiai į A. Vitkauską. Kitoje aikštės pusėje – klasę pademonstravo R. Broetto taip pat atrėmęs aktyviai žaidusio Artūro Dolžnikovo.

Lygiose rungtynėse nė vienai komandai nepavyko įrodyti pranašumo – akistata baigėsi dėsiningomis lygiosiomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.