A lygos debiutantas nušluostė nosį galingąjai „Sūduvai“

Futbolo akademijos „Šiauliai“ komanda jau debiutiniame Lietuvos  A lygos mače atidarė taškų sąskaitą. 1-ojo turo susitikime namuose Saulės miesto atstovai atsilaikė ir sužaidė lygiosiomis su favorite Marijampolės „Sūduva“ – 0:0.

„Sūduvos“ ekipa neįveikė „Šiaulių“.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
„Sūduvos“ ekipa neįveikė „Šiaulių“.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 6, 2022, 6:00 PM, atnaujinta Mar 6, 2022, 6:01 PM

Pirmoji mačo pusė dideliu pavojingų momentų skaičiumi neišsiskyrė. Geriausia situacija priklausė šiauliečiams, kai Nicolas Taravelis apmaudžiai vos nenukreipė kamuolio į savo vartus – prancūzą išgelbėjo kamuolį nuo pat vartų linijos efektingai išmušęs Justinas Januševskis.

„Sūduva“ sykį turėjo gerą galimybę, kai baudos aikštelėje suklydo Lukas Paukštė. Vis tik Olivier Rommensui kamuolio sustabdyti kamuolio ir L. Paukštė ištaisė savo klaidą.

Svečiams teko atlikti priverstinį keitimą – vietoje mačo negalėjusio tęsti Kule Mbombo pasirodė Levanas Mačarašvillis.

Antrame kėlinyje komandos apsikeitė tolimais smūgiais, tačiau jie vartininkams itin didelių rūpesčių nesukėlė. Šiaulių komandos strategas vėliau suteikė šansą pasirodyti po ilgos pertraukos į „Optibet A lygą“ sugrįžusiam Davidui Aršakianui bei 39-erių Algiui Jankauskui.

Per pridėtą laiką buvo nemažai veiksmo: Simonas Urbys klastingu smūgiu sudrebino vartų konstrukciją, o trečią pridėto laiko minutę po D. Aršakiano perdavimo kamuolį į „Sūduvos vartus nukreipė Ernestas Pilypas, tiesa, buvo užfiksuota nuošalė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.