Naujokas Vilniuje: „Riteriai“ pasipildė gynėju iš Bulgarijos

Naująjį „Optibet A lygos“ sezoną lygiosiomis pradėję sostinės „Riteriai“ stiprinasi 31-erių metų gynėju iš Bulgarijos Plamenu Dimovu. Buvęs įvairių Bulgarijos, Kazachstano ir Uzbekistano lygų futbolininkas į Lietuvą atvyko dar praėjusią savaitę, o šiandien jau treniravosi su pagrindine komanda.

Plamenas Dimovas.<br>S.Čirbos nuotr.
Plamenas Dimovas.<br>S.Čirbos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 9, 2022, 7:48 PM

„Į Lietuvą atvykau tam, kad mėgaučiaus žaidimu, padėčiau komandai ir visi kartu rinktumėme taškus.

Pirmas įspūdis toks, kad komanda dirba itin profesionaliai, todėl turi visas perspektyvas pasiekti gerą rezultatą. Man pačiam iki optimalios sportinės formos dar šiek tiek trūksta, bet manau, kad maždaug per 7–10 dienų sugebėsiu ją pasiekti“, – kalbėjo „Riterių“ naujokas.

Vidurio gynėjo pozicija itin aktuali vilniečiams tapo po to, kai pirmajame ture traumą patyrė Olaide Badmus. Tiesa, P. Dimovo atvykimas su šia trauma neturi nieko bendro.

„Plamenas yra žaidėjas, turintis daug patirties Bulgarijos ir Kazachstano aukščiausiose lygose. Gynėjas puikiai kalba anglų ir rusų kalbomis, todėl puikiai įsiliejo į kolektyvą. Jo patirtis, kokybė bus labai reikalinga šiame sezone mūsų komandai“, – neabejojo „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

P. Dimovas su „Riterių“ marškinėliais gali debiutuoti jau šį šeštadienį antrojo „Optibet A lygos“ turo dvikovoje Telšiuose prieš „Džiugą“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.