Pasirašyta ilgalaikė sutartis su talentinga futbolininke iš Utenos

Sudėties komplektavimo darbus prieš artėjantį sezoną tęsianti Šiaulių „Gintra“ susiejo ateitį su dar viena perspektyvia jaunosios kartos futbolininke. Ilgalaikė sutartis pasirašyta su Lietuvos U-17 merginų rinktinės sauge Neda Klezaite.

Ilgalaikė sutartis pasirašyta su Lietuvos U-17 merginų rinktinės sauge Neda Klezaite<br> S.Čirbos nuotr.
Ilgalaikė sutartis pasirašyta su Lietuvos U-17 merginų rinktinės sauge Neda Klezaite<br> S.Čirbos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2022, 4:35 PM

Centro saugės pozicijoje rungtyniaujanti futbolininkė į Saulės miestą atvyksta iš Utenos. Šiame mieste mergina pradėjo sportuoti futbolą ir atstovavo vietos „Utenio“ ekipai.

Talentingos komandos naujokės žaidimas buvo stebimas jau ne vienerius metus, o spartus Arūno Rastenio auklėtinės tobulėjimas ir atskleistas potencialas įtikino pradėti derybas, kurios buvo sėkmingos.

N. Klezaitė vilkės Lietuvos čempionių marškinėlius ir vers naują lapą savo karjeroje, o ryšį aikštėje su naujosiomis komandos draugėmis ji jau pradėjo megzti žaisdama Žiemos taurės turnyre. Uteniškė džiaugiasi savo įsiliejimo į komandą procesu ir tikina, kad visoms žaidėjoms geriau pažinus viena kitą žaidimo kokybė tik gerės.

„Komandoje jaučiuosi gerai, esu laiminga, nuo pat pradžių treneris parodė pasitikėjimą manimi, o tai suteikia papildomos motyvacijos. Čia yra sudaromos puikios sąlygos tobulėti ir atsiveria daugiau galimybių. Džiaugiuosi, kad esu organizacijoje, kuri kelia tik aukščiausius tikslus. Jaučiuosi motyvuota, esu pasiruošusi nuosekliam darbui, o mano asmeniai tikslai išlieka tokie patys – tobulėti visapusiškai“, – pirmaisiais įspūdžiais dalijosi naujokė.

Žiemos taurės turnyro finalas vyks jau penktadienį Gytarių dirbtinės dangos stadione (Kviečių g. 7, Šiauliai) 15 val. – „Gintra“ stos į kovą su Joniškio „Saned“ vienuolike.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą