PSG košmaru virtęs K. Benzema spektaklis: įspūdingos pergalės fone – du istoriniai pasiekimai

Madrido „Real“ kapitonas Karimas Benzema tapo tikru stebukladariu. 34-erių prancūzas ant savo pečių trečiadienį ištempė karališkąjį klubą į UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį. Ispanijos ekipa laimėjo atsakomąją dvikovą prieš Paryžiaus „Saint-Germain“ (PSG) futbolininkus ir palaužė juos bendru dviejų rungtynių rezultatu – 3:2.

K.Benzema tapo PSG košmaru.<br>AFP/Scanpix nuotr.
K.Benzema tapo PSG košmaru.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 10, 2022, 6:21 PM

Į Ispanijos sostinę vieno įvarčio pranašumą atsivežusi PSG dar vieną taiklų smūgį pridėjo ir Madride, o prie sienos prispaustai „Real“ likus 30 min. iki antrojo kėlinio pabaigos reikėjo įmušti bent du įvarčius be jokio atsako.

Į sirgalių maldas atsiliepė K.Benzema, kuris per 17 min. priešininkams įsmeigė tris įvarčius (61-ąją, 76-ąją ir 78-ąją min.).

„Santiago Bernabeu“ ėjo iš proto, o į Madrido pragarą patekus PSG ne tik pasimetė, bet ir sudegė iki pelenų.

Rungtynių herojumi tapęs K.Benzema pagerino ir du istorinius pasiekimus. Prancūzas tapo vyriausiu visų laikų UEFA Čempionų lygos žaidėju, kuriam per vienerias rungtynes buvo pavykę įmušti tris įvarčius (34 metai ir 80 dienų) bei „Real“ įvarčių lentelėje aplenkė legendinį Alfredo Di Stefano, kuris buvo įmušęs 308 įvarčius, vilkėdamas karališkojo klubo marškinėlius.

„Mums buvo svarbu, kad sirgaliai tai pamatytų. Šią pergalę skiriame jiems. PGS yra puiki komanda, bet mes nusipelnėme pergalės.

Pralaimėjome pirmąją dvikovą, antroje taip pat praleidome įvartį, buvo sunku, bet tai Čempionų lyga, o sugrįžimas yra psichologijos dalis. Prie daug prisidėjo ir mūsų spaudimas, kai spaudžiame varžovus, galime įveikti bet ką.

Mums kiekvienos rungtynės yra lyg finalas“ – po pergalingos dvikovos kalbėjo K.Benzema.

Bilietą kartu su „Real“ į UEFA Čempionų lygos ketvirtfinalį taip pat turi „Manchester City“, Miuncheno „Bayern“ ir „Liverpool“ futbolininkai.

Likusios keturios stipriausiųjų aštuntuko dalyvės paaiškės kitą savaitę (kovo 15-16 dienomis).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.