„Hegelmann“ šventė triuškinančią pergalę Jonavoje

Kauno rajono „Hegelmann“ ekipa po antrosios pergalės iš eilės bent jau kol kas kyla į „Optibet A lygos“ turnyro lentelės viršūnę.

Kauno rajono ekipa šventė triuškinančią pergalę.<br>„Hegelmann“ ekipos nuotr.
Kauno rajono ekipa šventė triuškinančią pergalę.<br>„Hegelmann“ ekipos nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-03-11 17:50, atnaujinta 2022-03-11 17:51

2-ojo turo rungtynėse išvykoje Kauno rajono klubas be didesnio vargo 4:1 (3:0) įveikė pirmenybių autsaiderę „Jonavą“, kuri per du mačus praleido dešimt įvarčių.

Jonaviečiai jau pirmosios atakos metu atliko smūgį į vartus – tą kiek netiksliai padarė Yoichi Kawachi. Vis dėlto tai buvo vienintelis pozityvus dalykas per pirmas 45 minutes.

„Hegelmann“ ekipa į prekį išsiveržė 25-ąją minutę, kai po Hugo Figueredo perdavimo pasižymėjo Augustinas Klimavičius, po 6 minučių taikliai į artimąjį vartų kampą smūgiavo Lazaras Sajčičius, o 33-iąją minutę vartininkas Martynas Matuzas nukreipė kamuolį į savo vartus.

Antrame kėlinyje serbas taip pat pelnė įvartį: 57-ąją minutę L. Sajčičius be didesnio vargo pasiuntė kamuolį į vartų tinklą. Visgi apie pusę kėlinio svečiams teko žaisti svečiuose, kadangi strategas Andrius Skerla buvo atlikęs visus keitimus, o Matheusas Marcondele dvikovos tęsti negalėjo.

Jonava“ pelnė garbęs įvartį – 84-ąją minutę po Tito Buzo perdavimo iš kairiojo krašto pirmą sykį šiame „Optibet A lygos“ sezone pasižymėjo po keitimo aikštėje pasirodęs Tadas Eliošius.

„Hegelmann“ futbolninkai savo kraityje turi 6 taškus, „Jonava“ – vis dar be taškų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.