„Sūduva“ namuose pralaužė ledus puolime

„Optibet A lygos“ vicečempionė Marijampolės „Sūduva“ atsitiesė po blankesnio mačo Šiauliuose ir į savo kraitį įsirašė dar tris taškus. 2-ajame ture Victoro Basadre kariauna pasižymėjo įvarčiais oficialiame mače ir 3:0 (2:0) nugalėjo sezoną pradėjusią Gargždų „Bangą“.

 „Sūduva“ namuose pralaužė ledus puolime<br> fksuduva.lt nuotr.
 „Sūduva“ namuose pralaužė ledus puolime<br> fksuduva.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 12, 2022, 7:35 PM

Mačas sūduviečiams prasidėjo sėkmingai: jau 7-ąją minutę Simonas Urbys atliko smūgį ir kamuolys po menko rikošeto suklaidino vartininką Povilą Survilą bei atsidūrė vartų tinkle. Tai buvo pirmasis gargždiškio įvartis naujame klube.

„Banga“ taip pat turėjo savo argumentų ir galėjo išlyginti rezultatą. Kamuolys baudos aikštelėje dėkingai atšoko Karoliui Žebrauskui, tačiau saugas į vartų plotą iš geros situacijos nepataikė.

Prieš pertrauką „Sūduva“ padvigubino pranašumą – 27-ąją minutę po Olivier Rommenso pakelto kampinio taikliai galva smūgiavo Aleksandras Živanovičius.

Po pertraukos abi komandos turėjo neblogų galimybių pasižymėti. Pakėlus kampinį, po keitimo aikštėje pasirodęs Jeffersonas Reisas smūgiavo virš vartų, o netrukus į „Bangos“ vartus buvo pelnytas įvartis.

73-iąją minutę svečiai grubiai suklydo ir į išpuolį nurūkę sūduviečiai dar sykį džiaugėsi taikliu smūgiu – tą padarė kamuolį į vartus vienu lietimu nukreipęs O. Rommensas. Per paskutinę mačo atkarpą komandos žaidė atvirą futbolą, bet daugiau įvarčiais nepasižymėjo.

„Sūduva“ po poros rungtynių yra iškovojusi 4 taškus, savo ruožtu, „Banga“ pralaimėjo pirmąsias rungtynes.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.