Paplūdimio futbolo pavasario taurę iškovojo „Dembavos“ komanda

Kaune vykusiame „ paplūdimio futbolo pavasario taurės turnyre triumfavo visas keturias pergales iškovoję Panevėžio rajono „Dembavos“ futbolininkai. Jie finale nugalėjo vicečempione tapusią sostinės „Turbotransfers“ ekipą.

Taurę iškovojo Panevėžio rajono „Dembavos“ futbolininkai.<br> LFF nuotr.
Taurę iškovojo Panevėžio rajono „Dembavos“ futbolininkai.<br> LFF nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-03-14 08:10, atnaujinta 2022-03-14 08:13

„Labai svarbus turnyras pradedant 2022 metų sezoną. Turėjau progą išvysti rinktinės kandidatus, jie turėjo progą pademonstruoti, ko yra verti. Tuo vaizdu, kurį pamačiau, tikrai džiaugiuosi“, – sakė nugalėtojų ekipai atstovavęs Lietuvos rinktinės vyriausiasis treneris Sahibas Mamadovas.

Turnyre iš viso dalyvavo šešios komandos.

A grupėje abejas rungtynes laimėjo ir pirmu numeriu į pusfinalį pateko daugkartiniai šalies čempionai Vilniaus IGOL futbolininkai. Antroje pozicijoje liko Mažeikių „Olimpo SC“ atstovai, kurie lemiamą kovą dėl kelialapio į pusfinalį 3:2 laimėjo prieš Prienų KKSC komandą.

B grupės nugalėtojais tapo „Dembavos“ atstovai, kurie iš pradžių įveikė Ukmergės „Šiandien plotą“, o po to – būsimą finalo dalyvę – „Turbotransfers“ ekipą.

Trečiąsias vietas grupėse užėmusios ekipos susikovė dėl penktos pozicijos. Pergalę 3:2 tarp „Šiandien ploto“ ir Prienų KKSC iškovojo ukmergiškiai.

Savo pusfinalius laimėjusios „Turbotransfers“ ir „Dembavos“ ekipos prasibrovė į finalą, o pralaimėję IGOL ir „Olimpo SC“ futbolininkai santykius aiškinosi dėl trečios vietos.

Mažajame finale IGOL laimėjo 3:2, o finale „Dembava“ – 6:3.

Nugalėtojų ekipos atstovas Oliveris Romrigas buvo pripažintas naudingiausiu turnyro žaidėju.

Pralaimėjusių gretose visus tris įvarčius įmušęs (o turnyre – septynis) Paulius Giedraitis tapo rezultatyviausiu žaidėju, o bronziniu prizininku tapęs Marius Šalkauskas – geriausiu turnyro vartininku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.