Vinicius su K. Benzema atvedė „Real“ į dar vieną pergalę

Pirmadienį Ispanijos futbolo čempionate „La Liga“ Madrido „Real“ futbolininkai išvykoje 3:0 (0:0) įveikė „Mallorca“ futbolininkus.

 Vinicius su K. Benzema atvedė „Real“ į dar vieną pergalę<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
 Vinicius su K. Benzema atvedė „Real“ į dar vieną pergalę<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 15, 2022, 12:05 AM

55-ąją rungtynių minutę po Karimo Benzema perdavimo baudos aikštelėje Vinicius pasitaisęs patogiai kamuolį pasiuntė šį palei žemę į vartų kampą ir išvedė svečius į priekį.

Antrasis įvartis krito 76-ąją minutę. Teisėjas paskyrė 11 metrų baudinį į šeimininkų vartus, o jo realizuoti atsistojęs K.Benzema neklydo ir skirtumą padvigubino.

Galutinį tašką „Real“ futbolininkai padėjo 82-ąją minutę. Po Marcelo perdavimo į baudos aikštelę aukščiausiai kilęs K.Benzema smūgiu galva pelnė antrąjį dienos įvartį.

Šiame sezone K.Benzema ir Vinicius duetas yra nesustabdomas. K.Benzema Ispanijos lygoje pelnė jau 22 įvarčius ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų, o brazilas pridėjo 14 įvarčių ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus. Futbolininkai užima pirmąją ir antrąją vietą tarp rezultatyviausių lygos žaidėjų.

Madrido klubas su 66 taškais po 28 rungtynių užima pirmąją vietą „La Liga“ čempionate. „Mallorca“ su 26 taškais žengia 16-oje vietoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.