Lietuvos moterų futbolo čempionių marškinėlius vilkės Eitvydė Partikaitė

Žiemos taurės trofėjų iškovojusi Šiaulių „Gintra“ ir toliau stiprina savo sudėtį. Gintriečių gretas papildė Lietuvos U-19 merginų rinktinės saugė Eitvydė Partikaitė.

Eitvydė Partikaitė<br>Šiaulių „Gintra“ nuotr. 
Eitvydė Partikaitė<br>Šiaulių „Gintra“ nuotr. 
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 16, 2022, 4:15 PM

Iš Naujosios Akmenės kilusi 18-metė žaidėja yra Šiaulių sporto gimnazijos auklėtinė. Praėjusį sezoną futbolininkė rungtyniavo dviem frontais – gynė jaunimo komandos „Gintra-ŠSG“ garbę I lygoje, o A lygoje patirties sėmėsi vilkėdama „Kauno Žalgirio“ aprangą.

E. Partikaitė kartu su kita „Gintros“ futbolininke Gintare Raznauskaite per vieną sezoną iškovojo du medalių komplektus – iškovojo I lygos sidabrą bei A lygos bronzos medalius.

„Eitvydė yra tvirta, savimi pasitikinti žaidėja, galinti žaisti keliose pozicijose, jos sugebėjimais mes neabejojame. Mūsų tikslas – perspektyvioms futbolininkėms suteikti geriausias sąlygas tobulėti ir siekti aukšto meistriškumo. Eitvydė šiuo metu yra U-19 rinktinės narė, tačiau ji jau dabar yra ties nacionalinės rinktinės slenksčiu.

Tikimės, kad sportuodama profesionalioje aplinkoje ji tobulės dar sparčiau ir jau šį sezoną turės svarbią rolę komandoje“ – kalbėjo klubo direktorius Mantas Radavičius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.