Po pralaimėjimo „Liverpool“ klubui – sarkastiška „Arsenal“ trenerio padėka „Premier“ lygai

Trečiadienį Anglijos „Premier“ lygoje Mikelio Arteta treniruojamas Londono „Arsenal“ klubas namuose 0:2 nusileido „Liverpool“ ekipai.

 M. Arteta.<br> Action Images/Scanpix nuotr.
 M. Arteta.<br> Action Images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2022, 8:40 AM

Po pralaimėjimo vykusioje spaudos konferencijoje šeimininkų treneris turėjo rimtų priekaištų lygai dėl tvarkaraščio.

Šeštadienį „kanonierių“ laukia dvikova su „Aston Villa“ futbolininkais ir tai bus trečios rungtynės per 6 dienas, o balandžio mėnesį jų dvikovas prieš Londono „Chelsea“ ir „Manchester United“ klubus taip pat skirs 3 dienos.

„Labai dėkoju „Premier“ lygai, kad taip darote. Ir jūs padarėte taip pat, kai mums reikės rungtyniauti prieš „Chelsea“ ir „Manchester United“. Tad, jeigu norite jiems suteikti pranašumą, aš jums šiandiena galiu pasakyti: Ačiū jums, kad taip darote“, – kalbėjo M.Arteta.

Kaip treneris teigia, klubas bandė kreiptis į lygą prašydamas pakoreguoti tvarkaraštį, tačiau teigiamo atsakymo nesulaukė.

„Ne („Premier“ lyga nekeis tvarkaraščio). Visada būna tai BT, tai Sky, tai tas, tai anas. Bet nuo to nukenčia „Arsenal“, o vienintelis dalykas kuris rūpi man ir mums yra „Arsenal“. Ir „Arsenal“ komandai tai nėra sąžininga“, – teigė strategas.

Londono klubas „Premier“ lygoje užima 4-ąją vietą po 27 rungtynių turėdami 51 tašką. 5-oje vietoje esantis „Manchester United“ turi tik tašku mažiau, tačiau yra sužaidęs dviem rungtynėmis daugiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.