Dar vienas pastiprinimas – „Riterius“ papildė saugas iš Brazilijos

Pastaruosius trejus metus Latvijoje žibėjęs 31-erių brazilas Felipe Brisola 2022 metais atstovaus „Riteriams“. Futbolininkui sėkmingai atlikus medicininę apžiūrą, pasirašyta sutartis.

 F. Brisola.<br> E. Žaldario nuotr.
 F. Brisola.<br> E. Žaldario nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2022, 8:35 PM

„Felipę medžiojome nuo sausio mėnesio. Tai labai gero lygio futbolininkas, kuris buvo vienas svarbiausių „Riga FC“ ekipos žaidėjų ir, turbūt, daugiausiai prisidėjęs prie to, kad šis klubas tris kartus laimėtų Latvijos čempionatą. Esame tikri, kad jis taps ryškia figūra ne tik mūsų komandoje, bet visoje lygoje“, – kalbėjo „Riterių“ sporto direktorius Tadas Simaitis.

Prieš vienuolika metų profesionalo karjerą pradėjęs F.Brisola penkerius metus atstovavo gimtosios Brazilijos klubams, kol jį pastebėjo Bulgarijos Plovdivo „Botev“ skautai. Dvejus metus sužaidęs Bulgarijoje, „Riterių“ naujokas persikėlė į „Riga FC“ klubą, kuriame per trejus su puse metų sužaidė 102 rungtynes, pelnė 18 įvarčių ir atliko 11 rezultatyvių perdavimų.

„Jūsų šalyje esu trumpai, tačiau spėjau pastebėti, kad čia gyvena geri žmonės. Pirmas įspūdis puikus, komandoje jau yra du brazilai, dėl to neabejoju, kad adaptacijos periodas nebus ilgas. Mano paties sportinė forma nėra bloga, tiesiog reikia komandinių treniruočių, kad pasiekčiau asmeninį piką. Galvoju, kad tų dviejų savaičių, kurias turėsime netrukus, man visiškai užteks, jog įeičiau į ritmą“, – sakė F.Brisola.

Šis naujokas tapo septintu futbolininku, papildžiusiu „Riterius“ 2022 metais. Priminsime, kad anksčiau prie komandos prisijungė dar du jo tautiečiai Lucas Dias ir Choco, taip pat ukrainiečiai Sergejus Melašenko ir Dmytro Bilonogas, bulgaras Plamenas Dimovas ir slovakas Tomašas Vestenicky.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.