Netikėta situacija: komandos įvartį šventęs F. Lampardas susilaužė ranką

Liverpulio „Everton“ vyriausiasis treneris garsusis Frankas Lampardas papasakojo apie nelaimę, nutikusią jam švenčiant neįtikėtinai sunkią pergalę prieš „Newcastle United“. Strategas tiesiog susilaužė ranką.

 F.Lampardas susilaužė ranką.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
 F.Lampardas susilaužė ranką.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2022, 4:57 PM, atnaujinta Mar 18, 2022, 5:04 PM

„Nežinau kaip tai įvyko. Bet susilaužiau švęsdamas įvartį. Manau, kad tiesiog ranka kažkur pataikiau, trenkiau į kažkokį daiktą. Po dviejų minučių supratau, kad ranka kažkaip lyg ir „dreba“ ir šiek tiek skauda. Bet aš sutinku kentėti tą skausmą dėl tų trijų taškų“, – „Sky Sports“ citavo F.Lampardą.

Treneris taip pat nutarė pasigirti, kad iki sezono pabaigos kaskart yra pasirengęs ištverti po vieną lūžį per rungtynes, jei jo ekipa švęs pergales.

Ketvirtadienį F.Lampardo auklėtiniai paskutinėmis sekundėmis iškovojo pergalę Anglijos „Premier“ lygos rungtynėse prieš „Newcastle“. Vienintelį įvartį šiame susitikime 99-ąją minutę pelnė Nigerijos saugas Alexas Iwobi.

Ši dvikova buvo sustabdyta 14 minučių dėl 49-ąją min. įvykusio incidento, kuriame vienas iš aktyvistų nusprendė atkreipti dėmesį ir prisiveržė  specialiu spaustuku save prie vartų virpsto.

Protestuotojas dėvėjo marškinėlius, ant kurių buvo užrašyta „Just Stop Oil“ (Stabdykite naftos tiekimą). Aktyvistas netrukus buvo „nukrapštytas“ nuo virpsto, o rungtynės – pratęstos.

Po 27 rungtynių „Premier“ lygoje „Everton“ užima 17 poziciją.

Čempionato lyderiu išlieka „Manchester City“. Josepo Guardiolos kariauna turi 70 taškų. „Liverpool“ su 69 taškais užima antrąją vietą. „Chelsea“ uždaro geriausių ekipų trejetuką (59 taškai).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.