„Sūduva“ neišsaugojo vieno įvarčio pranašumo prieš „Kauno Žalgirį“

Lietuvos futbolo A lygos 4-ojo turo akistata tarp Marijampolės „Sūduvos“ ir „Kauno Žalgirio“ buvo itin atkakli. Paskutinėmis mačo minutėmis svečiuose žaidęs Kauno klubas pasiekė savo ir išplėšė tašką – 1:1.

 Mačas Marijampolėje baigėsi 1:1.<br> alyga.lt nuotr.
 Mačas Marijampolėje baigėsi 1:1.<br> alyga.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 19, 2022, 7:56 PM, atnaujinta Mar 19, 2022, 8:00 PM

Dvikova marijampoliečiams prasidėjo idealiu scenarijumi: 4-ąją minutę po Vaido Slavicko perdavimo iš kairiojo krašto Kule Mbombo tarp poros varžovų sustabdė kamuolį ir iš nelengvos situacijos pasiuntė kamuolį į vartų kampą. Tai buvo pirmasis puolėjo įvartis šiame sezone.

Kauniečiai dar iki pertraukos galėjo ne tik išlyginti rezultatą, bet ir išsiveržti į priekį – gerų šansų neišnaudojo Ryanas Trotmanas bei Benas Anisas. Be to, R. Trotmano smūgį atrėmė Tomas Švedkauskas.

„Sūduva“ irgi turėjo gerą šansą. Į baudos aikštelę įsiveržęs Simonas Urbys į tolimąjį vartų kampą smūgiavo kiek netiksliai.

Antrame kėlinyje „Kauno Žalgiris“ ilgą laiką laukė išlyginamojo įvarčio, ypač gerą progą turėjo Gratas Sirgėdas, tačiau jo šūvį atrėmė T. Švedkauskas.

Galiausiai savo žalgiriečiai pasiekė 90-ąją minutę. Standartinės padėties metu kamuolys dėkingai atšoko Shermarui Martinai – Kiurasao rinktinės atstovas galingu smūgiu išlygino rezultatą.

Be to, antrą pridėto laiko minutę visiškai greta virpsto smūgiavo Michaelas Thuique'as.

„Sūduva“ į rinktinių pertrauką žengia su 5 taškais, „Kauno Žalgiris“ yra surinkęs 4 taškus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.