„Kauno Žalgiris“ papildė gynybos liniją

Prabėgus keturiems „Optibet A lygos“ turams ir prasidėjus rinktinių langui, „Kauno Žalgiris“ sulaukė pastiprinimo. Kauno ekipa pasirašė sutartį su komandos peržiūroje dalyvavusiu centro gynėju Jasonu Noslinu iš Nyderlandų.

Kauno Žalgiris“ sulaukė pastiprinimo: pasirašė sutartį su peržiūroje dalyvavusiu gynėju Jasonu Noslinu iš Nyderlandų.<br> kauno žalgiris nuotr.
Kauno Žalgiris“ sulaukė pastiprinimo: pasirašė sutartį su peržiūroje dalyvavusiu gynėju Jasonu Noslinu iš Nyderlandų.<br> kauno žalgiris nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 21, 2022, 5:49 PM

22-ejų metų futbolininkas į Kauną atvyko dar vasario mėnesį, rungtyniavo kontrolinėse rungtynėse ir galiausiai pasirašė sutartį su Lietuvos čempionato bronzininkais.

Savo futbolininko karjerą J.Noslinas pradėjo gimtojo Roterdamo miesto „Sparta“ klubo jaunimo sistemoje, o vėliau perėjo į vietos „Alexandria ’66“ ekipą.

2019-aisiais naujasis žalgirietis pradėjo legionieriaus karjerą, persikėlė į Portugalijos grandą „Braga“ ir šio klubo B bei U-23 ekipose rungtyniavo iki pat 2021-ųjų vasaros.

„Esu laimingas dėl šios suteiktos galimybės. Vos atvykęs supratau, kad noriu čia likti – miestas puikus, o klubas nuo pat pradžių mane priėmė išskiestomis rankomis. Dabar ateina laikas parodyti save aikštėje“, – žalgiris.lt sakė 43-uoju numeriu pažymėtus marškinėlius pasirinkęs gynėjas.

Treniruotės metu komandos naujokas buvo patyręs smulkią traumą, todėl jo debiutas oficialiose rungtynėse įvykti galės tik po rinktinių pertraukos.

Su „Kauno Žalgirio“ marškinėliais žaidėjas pozavo prie Vytauto Didžiojo paminklo Kaune. Taip buvo pratęsta klubo naujokų pristatymo kampanija – kadangi Kaunas yra 2022-ųjų Europos kultūros sostinė, būsimi komandos žaidėjai bus pristatyti skirtingose Kauno miesto vietose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.