Netikėta J. Laportos žinia – „Barcelona“ durys L. Messi uždarytos galutinai

Lionelis Messi 2021 metų vasarą išvyko į Paryžiaus „Saint-Germain“, tačiau „Barcelona“ septyniskart geriausio planetos futbolininko susigrąžinti nesiruošia.

 L. Messi.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 L. Messi.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2022, 8:58 PM

Klubo prezidentas Joanas Laporta teigė, kad su buvusiu žaidėju dabar tiesiogiai nebendrauja ir nemato PSG puolėjo kitų metų katalonų sudėtyje.

L.Messi Ispanijos žiniasklaidoje buvo siejamas su „Barcelona“ po to, kai PSG iškrito iš Čempionų lygos, tačiau J.Laporta paneigė kalbas apie jo galimą sugrįžimą.

„Aš negavau jokios žinutės iš L.Messi ar jo stovyklos apie galimybę grįžti į Barseloną. Šiandien šios problemos nekelsime.

Nebebendrauju su L.Messi taip, kaip prieš jam išvykstant. Jo išvykimas beveik privertė mane jaustis blogiau dėl asmeninių ir šeiminių priežasčių, o ne tik dėl sportinių.

Mes nesvarstome jo sugrįžimo. Kuriame naują komandą su jaunų žaidėjų ir patirties mišiniu. Bet Lionelis yra Lionelis ir jis visada bus nugalėtojas.

Man tikrai nebuvo lengva, kai jis išvyko, bet, kai tai atsitiko, galvojau apie klubo finansus, negalėjau rizikuoti. Manau, padarėme tai, ką turėjome padaryti“, – kalbėdamas su RAC1 sakė J.Laporta.

L.Messi nesulaukė tokios pat pagarbos Paryžiuje, kaip Barselonoje, o pastaruoju metu „Parc des Princes“ stadione argentinietis buvo nušvilpinėjimas, o po to buvo pranešimų, kad L.Messi pasiilgo savo senų „Camp Nou“ namų.

„Barcelona“ be argentiniečio iš pradžių atrodė labai vangiai, tačiau komandos vairą perėmus Xavi komanda vėl pradėjo rodyti sirgalius tenkinančius rezultatus.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.