Nyderlandų futbolo rinktinės treneris L. van Gaalas pranešė liūdną žinią, kurią ilgai slėpė ir nuo žaidėjų

Nyderlandų rinktinės treneris 70-metis Louisas van Gaalas ilgai slėpė, kad serga sunkia prostatos vėžio forma, tačiau galiausiai apie tai prabilo viešai.

Nyderlandų rinktinės treneris 70-metis Louisas van Gaalas ilgai slėpė, kad serga sunkia prostatos vėžio forma, tačiau galiausiai apie tai prabilo viešai.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Nyderlandų rinktinės treneris 70-metis Louisas van Gaalas ilgai slėpė, kad serga sunkia prostatos vėžio forma, tačiau galiausiai apie tai prabilo viešai.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-04 12:30

„Nekalbėjau apie savo problemas viešai, nes tai gali lemti kai kurių žmonių vienokius ar kitokius sprendimus. Pagalvojau, kad mano žaidėjai neturėtų apie tai žinoti. Visgi tyrimai rodo, kad 90 proc. atvejų nuo prostatos vėžio nemirštama“, – nacionalinėje televizijoje kalbėjo L. van Gaalas.

Apie trenerio ligą futbolo rinktinės žaidėjai nieko nežinojo. Jie atrankoje į 2022 m. pasaulio čempionatą savo grupėje užėmė pirmąją vietą ir iškart pateko į pagrindinį turnyrą, kur pirmojo etapo kovose susitiks su Kataru, Senegalu ir Ekvadoru.

Treneris taip pat pasidžiaugė, kad gydymas vyksta sklandžiai, be to, yra dėkingas šeimai ir artimiems žmonėms, kurie šios paslapties neatskleidė viešai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.