„Manchester City“ svajonių darbą radęs Josepas Guardiola išsklaidė gandus, kad domisi brazilų pasiūlymu

Vienas geriausių pasaulio futbolo trenerių Josepas Guardiola greitai išsklaidė gandus, siejančius jį su Brazilijos rinktine. „Manchester City“ treneris prisipažino, kad sutartį su dabartiniu klubu galėtų pratęsti net dešimčiai metų.

 Josepas Guardiola.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 Josepas Guardiola.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 9, 2022, 8:06 AM, atnaujinta Apr 9, 2022, 10:25 PM

Vasario pabaigoje Tite paskelbė, kad jo šešerių metų Brazilijos trenerio kadencija baigsis pasaulio čempionato pabaigoje.

Tai įvyks metų pabaigoje, nes pasaulio čempionatas Katare vyks nuo lapkričio 21 iki gruodžio 18 d.

Netrukus po to Ispanijos dienraštis „March“ paskelbė, kad 51 metų J.Guardiola šiuo metu yra vienas pagrindinių kandidatų pakeisti Tite.

„Manchester City“ strategas buvo vadinamas Brazilijos federacijos vadovo Ernaldo Rodriguezo favoritu, nes brazilas esą padarė viską, kad jį pasamdytų.

Gandus apie Braziliją dabar pakomentavo pats treneris.

„Nežinau, iš kur tai atsirado. Vertinkime rimtai : turiu sutartį ir jaučiuosi laimingas. Aš pasiruošęs likti čia amžinai. Ateitis?

Būčiau pratęsęs kontraktą dešimčiai metų, bet dabar ne laikas“, – iškalbingai pasakė jis prieš sekmadienio rungtynes ​​su „Liverpool“.

„Manchester City“ yra „Premier“ lygos lyderiai, jie žais ir dėl Čempionų lygos pusfinalio, tad panašu, kad J.Guardiola neturi priežasčių palikti klubo.

Maža to, J.Guardiolos žodžiai penktadienį gali reikšti atvirą norą pratęsti sutartį su „City“.

J.Guaardiola „Manchester City“ treneriu dirba nuo 2016 metų liepos, o dabartinė jo sutartis galioja iki kito sezono pabaigos.

Ispano vadovaujamas klubas tris kartus laimėjo Anglijos čempionatą, keturis kartus Anglijos lygos taurę, du kartus „Community Shield“ ir vieną kartą nacionalinę taurę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.