Europos lygos ketvirtfinalis „Barcelona“ klubui tapo fiasko – vidutiniokai iš Vokietijos išspyrė katalonus

Vokietijos Frankfurto „Eintracht“ komanda įveikė UEFA Europos lygos ketvirtfinalio etapą, nors jos varžove buvo žymioji „Barcelona“. Katalonai namie atsakomosiose rungtynėse krito 2:3 ir atsisveikino su turnyru. Bendras šios poros dviejų mačų rezultatas buvo 4:3 vokiečių naudai – pirmoje akistatoje Frankfurte ekipos sužaidė 1:1.

„Barcelona“ ekipa iškrito iš Europos lygos<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
„Barcelona“ ekipa iškrito iš Europos lygos<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 15, 2022, 12:21 AM

Vokiečiai jau 63 min. po dviejų Filipo Kostičiaus įvarčių pirmavo 3:0 ir 84 min. pelnė dar vieną įvartį, tačiau jis buvo anuliuotas po VAR peržiūros.

Jau per pridėtą laiką S.Busquetsas pelnė įvartį ir prasidėjo tikras pragaras – vokiečiai gynėsi, o „Barcelona“ spaudė, tačiau netrūko fizinės kovos ir net 4 geltonų kortelių.

Teisėjas pridėjo net 11 minučių ir paskutiniąją pridėto laiko minutę katalonai mušė 11 metrų baudinį, kurį realizavo M. Depay. Tačiau daugiau Xavi kariaunai nieko nepavyko padaryti.

Frankfurto ekipa pusfinalyje grumsis su Londono „West Ham United“ komanda, kuri po lygiųjų namų mače 1:1 išvykoje 3:0 (2:0) susitvarkė su Liono „Olympique“.

Katalonams UEFA Europos lyga buvo vienintelės varžybos, kuriose jie dar svajojo apie titulą, nes Ispanijos čempionate „Barcelona“ nuo lyderio Madrido „Real“ atsilieka net 12 taškų. „Eintracht“ Vokietijos pirmenybėse užima devintą poziciją.

UEFA Europos lyga

Bergamo „Atalanta“ – „RB Leipzig“ 0:2 (pirmasis mačas 1:1).

„Barcelona“ – Frankfurto „Eintracht“ 2:3 (1:1).

Glazgo „Rangers“ – „Braga“ 3:1 (0:1).

Liono „Olympique“ – „West Ham United“ 0:3 (1:1).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.