Anglijos FA taurės pusfinalyje „Liverpool“ iškovojo dramatišką pergalę prieš „Manchester City“

Šeštadienį „Wembley“ stadione Anglijos FA taurės pusfinalyje susitiko pastarųjų metų stipriausios Anglijos ekipos – „Liverpool“ ir „Manchester City“. Futbolo milžinų dvikova baigėsi „Liverpool“ pergale 3:2 (3:0).

Anglijos FA taurės pusfinalyje „Liverpool“ iškovojo dramatišką pergalę prieš „Manchester City“<br> AP/Scanpix nuotr.
Anglijos FA taurės pusfinalyje „Liverpool“ iškovojo dramatišką pergalę prieš „Manchester City“<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2022, 7:36 PM

Pirmasis įvartis krito 9-ąją minutę. Po Andrew Robertsono pakelto kampinio Ibrahima Konate atliko sėkmingą smūgį su galva ir išvedė „raudonuosius“ į priekį.

17-ąją minutę prie savo vartų su kamuoliu užsižaidė vartininkas Zackary Steffenas ir pribėgęs Sadio Mane sugebėjo šį pasiųsti į vartų tinklą.

Pirmasis kėlinys baigėsi trečiuoju „Liverpool“ įvarčiu. Thiago baudos aikštelėje atliko perdavimą S.Mane, o senegalietis iš dešiniojo krašto paleido suktą smūgį į artimąjį vartų kampą ir sukūrė tvirtą persvarą savo ekipai.

Po pertraukos Mančesterio ekipos futbolininkai grįžo degančiomis akimis ir jau 47-ąją minutę Jackas Grealishas pasiuntė kamuolį į „Liverpool“ vartus.

Pirmą teisėjo pridėtą minutę Riyadas Mahrezas iš aštraus kampo bandė Alissonui pasiųsti kamuolį tarp kojų, tačiau šis nuskriejo link tolimojo įvarčio. „Miestiečių“ laimei, prie jo pirmasis pribėgo Bernardo Silva, kuris pasiuntė kamuolį į tuščius vartus.

„Manchester City“ ekipa per likusias keturias minutes dar susikūrė kelias progas rezultatui išlyginti, tačiau „Liverpool“ futbolininkai sugebėjo atsilaikyti.

Kitame pusfinalyje sekmadienį susitiks Londono „Chelsea“ ir Londono „Crystal Palace“ ekipos. Finalas įvyks gegužės 14 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.