C. Ronaldo „hat-trickas“ nukalė „Manchester United“ pergalę

Anglijos „Premier“ lygoje įspūdingo 37-erių Cristiano Ronaldo pasirodymo dėka „Manchester United“ namuose 3:2 (2:1) įveikė „Norwich“ futbolininkus.

 C. Ronaldo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 C. Ronaldo.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 16, 2022, 6:57 PM, atnaujinta Apr 16, 2022, 6:59 PM

Pirmasis įvartis skriejo 7-ąją minutę. Anthony Elanga varžovų baudos aikštelėje perėmė kamuolį ir šį perdavė C.Ronaldo. Portugalas be didesnių sunkumų pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

32-ąją minutę C.Ronaldo pelnė antrąjį įvartį. Puolėjas po kampinio šoko aukščiau už varžovus ir smūgiu galva padidino savo komandos persvarą.

Pirmojo kėlinio pabaigoje Teemu Pukki įsiveržė į varžovų aikštelę ir Kieranui Dowellui pakabino kamuolį virš galvos. Anglas iš kelių metrų šį pasiuntė į vartus.

52-ąją minutę T.Pukki atsidūrė vienas prieš vartininką ir bėgdamas link dešiniojo vartų kampo paleido kamuolį būtent į jį ir smūgiu nuo vartų konstrukcijos išlygino rezultatą.

Pergalingą įvartį C.Ronaldo pelnė 76-ąją minutę. Portugalas atliko nuostabų baudos smūgį į kairįjį viršutinį vartų kampą.

Mančesterio ekipa po 32 rungtynių turi 54 taškus ir užima 5-ąją poziciją. „Norwich“ su 21 tašku rikiuojasi paskutinėje, 20-oje vietoje.

Kiti rezultatai:

„Southampton“ – Londono „Arsenal“ 1:0 (1:0),

„Watford“ – „Brentford“ 1:2 (0:1).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.