Pasakiškai rungtynių pabaigoje išsigelbėjęs „Real“ išvykoje paguldė „Sevilla“

Sekmadienį vakare Madrido „Real“ klubas Ispanijos futbolo čempionate sukūrė mažą stebuklą. „Real“ futbolininkai išvykoje 3:2 (0:2) įveikė „Sevilla“ ekipą.

 Pasakiškai rungtynių pabaigoje išsigelbėjęs „Real“ išvykoje paguldė „Sevilla“<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
 Pasakiškai rungtynių pabaigoje išsigelbėjęs „Real“ išvykoje paguldė „Sevilla“<br> REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 18, 2022, 12:10 AM

21-ąją minutę Ivanas Rakitičius atlikdamas baudos smūgį sugebėjo rasti spragą „Real“ žaidėjų užtvaroje ir paleido kamuolį į vartų tinklą.

Po 4 minučių savo baudos aikštelėje suklydo Madrido ekipos vartų sargas Thibautas Cortouisas ir kamuoliui nukritus Erikui Lamelai po kojomis, argentinietis pelnė antrąjį „Sevilla“ ekipos įvartį.

Po pertraukos vaizdas aikštėje pasikeitė. 50-ąją rungtynių minutę Dani Carvajalis baudos aikštelėje surado Rodrygo ir atliko jam perdavimą. Brazilas iš kelių atliko galingą bei taiklų smūgį.

83-ąją minutę „Karališkajam klubui“ galiausiai pavyko išlyginti rezultatą. Baudos aikštelėje ir vėl komandos draugą surado D.Carvajalis, tik šį kartą įvarčio autoriumi tapo Nacho.

Emocinį pranašumą įgavę svečiai nesustojo ir 2-ąją teisėjo pridėtą minutę pelnė pergalingą įvartį. Rodrygo su kamuoliu atsidūrė šalia vartų ir pastebėjęs Karimą Benzemą atliko šiam perdavimą. Prancūzas pasitaisė kamuolį ir paguldydamas kelis varžovus ant žemės pasiuntė kamuolį į vartų tinklą.

Madrido klubas po 32 rungtynių turi 75 taškus ir pirmauja Ispanijos čempionate. „Sevilla“ klubas su 60 taškų užima 3-ąją vietą.

Kiti rezultatai:

„Granada“ – „Levante“ 1:4 (0:1),

Madrido „Atletico“ – „Espanyol“ 2:1 (0:0),

Bilbao „Athletic“ – Vigo „Celta“ 0:2 (0:2).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.