G. Chiellini atsisveikina su Italijos futbolo rinktine: atskleidė, kuris mačas bus paskutinis

Praėjusią vasarą Europos futbolo čempionu tapęs Giorgio Chiellini savo futbolo batelius ant vinies pakabins birželį.

G.Chiellini paskelbė, kad savo paskutiniąsias karjeros rungtynes Italijos futbolo rinktinėje sužais birželį.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
G.Chiellini paskelbė, kad savo paskutiniąsias karjeros rungtynes Italijos futbolo rinktinėje sužais birželį.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 26, 2022, 2:20 PM

37-erių Turino „Juventus“ ir Italijos futbolo rinktinės gynybos ramstis pranešė, kad artėjančią vasarą sužais paskutiniąsias savo rungtynes su nacionalinės rinktinės marškinėliais.

Į pasaulio futbolo čempionatą nepatekusi Italija šiemet liko be didžiųjų futbolo turnyrų, bet birželio mėnesį Anglijoje sužais draugiškas rungtynes su Argentinos futbolininkais.

Būtent ši dvikova ir taps paskutiniąja G.Chiellini karjeros stotele Italijos futbolo rinktinėje.

Akistatos vieta taip pat ypatinga – legendinis „Wembley“ stadionas, kuriame G.Chiellini kartus su savo komandos draugais triumfavo Europos futbolo čempionato finale.

„Su rinktine atsisveikinsiu „Wembley“ stadione, kuriame laimėdamas Europos futbolo čempionatą pasiekiau savo karjeros viršūnę“, – po pirmadienį įvykusių Italijos futbolo čempionato rungtynių tarp Turino „Juventus“ ir „Sassuolo“ ekipų kalbėjo gynėjas.

Pirmą kartą Italijos futbolo rinktinės marškinėlius G.Chiellini apsivilko dar 2004 metais, o iš viso atstovaudamas savo gimtinei jis sužaidė 166 rungtynes.

Kalbėdamas apie savo tolimesnę karjeros ateitį klubiniame futbole italas neskubėjo rėžti jokių skambių pranešimų.

„Dabar iškovokime ketvirtąją vietą Italijos futbolo čempionate ir laimėkime Italijos futbolo taurę.

Tada ramiai atsisėsime su abejomis šeimomis – namų ir „Juventus“ tam, kad priimtumėme abi puses tenkinanti sprendimą“, – šmaikščiai atsakė italas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.