C. Ancelotti sureagavo į galimą A. Rudigerio prisijungimą prie Madrido „Real“: „Kas jis toks?“

Nors Antonio Rudigerio perėjimas iš Londono „Chelsea“ į Madrido „Real“ klubą tapo vieša paslaptimi, Ispanijos ekipos treneris tokios informacijos patvirtinti neskuba.

 C. Ancelotti sureagavo į galimą A. Rudigerio prisijungimą prie Madrido „Real“<br> lrytas.lt montažas
 C. Ancelotti sureagavo į galimą A. Rudigerio prisijungimą prie Madrido „Real“<br> lrytas.lt montažas
 C. Ancelotti.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 C. Ancelotti.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 A. Rudigeris.<br> Action Images/REUTERS/Scanpix nuotr.
 A. Rudigeris.<br> Action Images/REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2022-04-27 12:15

Po UEFA Čempionų lygos pusfinalio rungtynėse 3:4 patirto pralaimėjimo prieš „Manchester City“ ekipą Carlo Ancelotti vengė klausimų apie galimą „Chelsea“ žvaigždės A.Rudigerio įsigijimą, o Madrido „Real“ vadovas trumpam apsimetė nežinantis, kas yra gynėjas.

Tačiau paklaustas apie galimą kontraktą, C.Ancelotti teigė nesijaučiantis patogiai kalbėdamas apie žaidėją, kurio šiuo metu nėra klube.

„Toni Rudigeris? Toni kas? Kas jis toks? – į BeIN Sports klausimą juokdamasis atsakė C.Ancelotti. – Jis vis dar yra „Chelsea“ žaidėjas. Negaliu nieko apie tai pasakyti.“

Su gynėju kontraktas baigsis šį sezoną, o klubui vis dar neturint naujo vadovo, „Chelsea“ negali su juo pasirašyti naujos sutarties.

A.Rudigeris neabejotinai turi savo pirkėjų dalį: „Manchester United“, „Barcelona“ ir „Juventus“ gynėju domisi, o PSG ir Miuncheno „Bayern“ taip pat anksčiau teikė pasiūlymus.

„Chelsea“ treneris Thomas Tuchelis patvirtino žaidėjo pasitraukimą, tačiau sako, kad A.Rudigeris išliks vienu pagrindiniu klubo žaidėjų iki pat išvykimo dienos.

„Jis neabejoja ir net neleido suabejoti, jog jis žais iki sezono pabaigos pilnu pajėgumu. Tai yra tai, ką jis darė nuo pirmos dienos, ir tai jis darys iki paskutinės minutės. Esu 100 procentų tikras“, – sakė T.Tuchelis po pasiektos pergalės 1:0 prieš Londono „West Ham United“.

A.Rudigeris pasiekė žodinį susitarimą prisijungti prie Madrido šią vasarą, o jo karjera „Chelsea“ baigsis, kai pasibaigs jo sutartis sezono pabaigoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.