Su įvarčio pranašumu į Madridą atvyksiantis P. Guardiola juokavo: „8:0 būtų buvę geriau“

Antradienį startavusiame UEFA Čempionų lygos pusfinalyje netrūko nei įvarčių, nei dramos. „Manchester City“ savo aikštėje priėmė Madrido „Real“ futbolininkus, o pirmąją tarpusavio akistatą Anglijoje 4:3 (2:1) laimėjo aikštės šeimininkai.

Josepas Guardiola.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Josepas Guardiola.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 27, 2022, 8:57 AM

Taiklūs smūgiai abiejose aikštės pusėse liejosi be perstojo, o jų galėjo būti dar daugiau – varžovų aikštės pusėje dominavusi Mančesterio ekipa toli gražu neišnaudojo visų turėtų galimybių.

Mačo metu peilio ašmenimis vaikščiojusi „Real“ į Ispanijos sostinę grįžta su sau ganėtinai palankiu rezultatu – vieno įvarčio deficitas Madrido tvirtovėje Carlo Ancelotti auklėtiniams didesnio galvos skausmo sukelti neturėtų.

Rungtynių atmosfera po pergalės pasidžiaugė ir futbolo specialisto iš Italijos kolega, „Manchester City“ treniruojantis Pepas Guardiola.

Katalono teigimu, aikštės šeimininkai norėjo didesnės persvaros, tačiau skųstis iškovotu laimėjimu nemato reikalo.

„Visiems buvo smagu. Norėjome laimėti didesniu pranašumu, bet rezultatas 4:3 nėra blogas. Į Madridą vyksime žaisti savo žaidimo. Tai yra Madrido „Real“, turinti nuostabius ginklus puolime.

Kai treneris taip mato žaidžiančią komandą, rezultatas neturi didžiulės reikšmės, net jei tai UEFA Čempionų lygos pusfinalis.

Ar buvo smagu? Žinoma! Nors laimėti 8:0 būtų buvę geriau. Žinoma, taip gali nutikti tik Jupiteryje arba Marse, nes tokie dalykai prieš „Rea“ paprastai neįvyksta“, – humoro jausmo po nelengvos pergalės nestokojo „Manchester City“ strategas.

Lrytas.lt primena, kad nuo šio sezono UEFA savo klubiniuose turnyruose panaikino išvykos įvarčio taisyklę.

Atsakomoji komandų dvikova Madride vyks gegužės 4 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.