Italijos žiniasklaidai pranešus apie M. Raiolos mirtį, agentui pačiam teko paneiginėti informaciją: „Antrą kartą per keturis mėnesius jie mane nužudo“

Italijos žiniasklaida pranešė, kad mirė garsus futbolo agentas Mino Raiola, tačiau dešinioji agento ranka Jose Fortes Rodriguez tokią informaciją greit paneigė.

 M. Raiola.<br> AFP/scanpix nuotr.
 M. Raiola.<br> AFP/scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-04-28 15:47, atnaujinta 2022-04-28 19:20

„Jis yra blogoje padėtyje, bet nemirė. Esu pasipiktinęs pseudožurnalistų skambučiais, spėliojančiais apie žmogaus, kovojančio už išlikimą, gyvybę", - teigia agento draugas.

Kiek vėliau į tokią žinią sureagavo ir pats agentas.

„Dabartinė sveikatos būklė tiems, kurie domisi: esu susinervinęs, antrą kartą per 4 mėnesius jie mane nužudo. Atrodo, kad jie taip pat gali mane ir atgaivinti“, – savo „Twitter“ paskyroje parašė M.Raiola.

Italų kilmės nyderlandų futbolo agentas jau kurį laiką kovoja su sveikatos problemomis. 55-erių agentui sausio mėnesį buvo atlikta operacija, tačiau sėkmingai ją atlikus M.Raiola buvo išleistas gydytis į namus.

M.Raiola atstovauja ne vieną garsų futbolininką. Agentas dirba su tokiais žaidėjais kaip Erlingas Haalandas, Zlatanas Ibrahimovičius, Paulas Pogba, Gianluigi Donnarumma, Matthijs de Ligt, Marco Verratti, Romelu Lukaku ir kitus.

M.Raiola yra gerai žinomas dėl puikių derybinių įgūdžiai su klubais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.