„Newcastle United“ ekipą įveikęs „Liverpool“ „Premier“ lygoje kyla į pirmąją vietą

Šeštadienis Anglijos „Premier“ lygoje prasidėjo „Liverpool“ futbolininkų pergale 1:0 (1:0) išvykoje prieš „Newcastle United“.

 „Newcastle United“ ekipą įveikęs „Liverpool“ „Premier“ lygoje kyla į pirmąją vietą<br> Action Images/REUTERS/Scanpix nuotr.
 „Newcastle United“ ekipą įveikęs „Liverpool“ „Premier“ lygoje kyla į pirmąją vietą<br> Action Images/REUTERS/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 30, 2022, 4:23 PM

„Raudonieji“ pirmąjį įvartį pelnė 19-ąją minutę. Naby Keita įsiveržęs į baudos aikštelę paguldė ant žemės prieš save buvusį varžovų vartininką ir nepaisant to, kad 3 šeimininkų gynėjai stovėjo ant vartų linijos, saugas iš Gvinėjos rado tarpą vartuose į kurį ir pasiuntė kamuolį.

39-ąją minutę kamuolį į vartus pasiuntė ir „Newcastle United“ puolėjas Miguelis Almironas, tačiau šoninis teisėjas užfiksavo nuošalę.

„Liverpool“ turėjo daug progų pelnyti daugiau įvarčių, tačiau rungtynėse nuostabiai savo darbą atliko „Newcastle United“ vartininkas Martinas Dubravka. Svečiai į vartus iš viso smūgiavo net 24 kartus, iš kurių 10 skriejo į vartų plotą.

„Liverpool“ po 34 rungtynių savo sąskaitoje turi 82 taškus ir pakilo į pirmąją vietą, tačiau dviem taškais mažiau turintis „Manchester United“ yra sužaidęs rungtynėmis mažiau. Niukaslo ekipa savo sąskaitoje turi 43 taškus ir rikiuojasi 9-oje pozicijoje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.