Skaudų pralaimėjimą Čempionų lygos pusfinalyje patyręs P. Guardiola: „Turime tai apdoroti“

Neįtikėtinai skaudų pralaimėjimą UEFA Čempionų lygos pusfinalyje patyręs Pepas Guardiola teigia, kad dabar „Manchester City“ turi apdoroti savo nesėkmę.

 Skaudų pralaimėjimą Čempionų lygos pusfinalyje patyręs P. Guardiola: „Turime tai apdoroti“<br> REY/MARCA/SIPA/Scanpix nuotr.
 Skaudų pralaimėjimą Čempionų lygos pusfinalyje patyręs P. Guardiola: „Turime tai apdoroti“<br> REY/MARCA/SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2022, 11:13 AM, atnaujinta May 5, 2022, 11:25 AM

Vieta Čempionų lygos finale iš Mančesterio ekipos buvo tiesiog išplėšta. „Real“ pelnė 2 įvarčius 90-ąją rungtynių minutę, o išplėšę pratęsimą iškovojo ir pergalę.

„City“ treneris Pepas Guardiola teigia, kad pralaimėjimas išties skausmingas, tačiau komandai dar yra dėl ko kovoti šį sezoną.

Anglijos „Premier“ lygoje liko žaisti tik 4 rungtynes ir „miestiečiai“ turėdami 83 taškus užima 1-ąją poziciją, tačiau „Liverpool“ ekipa turi vos tašku mažiau.

„Mums sunku, negaliu to paneigti. Buvome taip arti Čempionų lygos finalo. Dabar turime tai apdoroti ir sugrįžti pas savo sirgalius ir sužaisti paskutines keturias rungtynes“, – kalbėjo P.Guardiola.

Tuo tarpu „Manchester City“ pusfinalis su Madrido „Real“ Čempionų lygoje įeis į istoriją kaip vienas geriausių. Atrodė, kad „Manchester City“ iškovojo pergalę po to, kai Riyado Mahrezo įvartis išvedė anglus į priekį 5:3.

Tačiau po keitimo pasirodęs Rodrygo pelnė du įvarčius pačioje rungtynių pabaigoje pasiųsdamas rungtynes į pratęsimą. Jo metu Karimas Benzema uždirbo 11 metrų ir ji realizavo taip išplėšdamas pergalę.

„Pirmajame kėlinyje mes neturėjome gero žaidimo, nebuvome pakankamai geri. Tačiau daug nenukentėjome. Įmušę įvartį buvome geresni. Radome savo tempą ir žaidimą, žaidėjai jautėsi patogiai. Nebuvo taip, kad per paskutines 10 minučių jie be sustojimo atakavo, o mes kentėjome. Taip neatsitiko.

„Jie paleido daug žaidėjų į baudos aikštelę: Ederį Militao, Rodrygo, Vinicių, Karimą Benzemą ir atlikę skersus perdavimus įmušė du įvarčius.

Sužaidėme ne geriausiai, bet tai normalu. Pusfinalis, žaidėjai jaučia spaudimą ir norą tai daryti. Futbolas yra nenuspėjamas, toks žaidimas. Turime su tuo susitaikyti“, – kalbėdamas su BT Sport sakė strategas.

Dabar „City“ dėmesys vėl krypsta į „Premier“ lygos titulo lenktynes su „Liverpool“ – ta puse, su kuria jie būtų susidūrę Čempionų lygos finale, jei ten būtų įveikę Ispanijos klubą.

„Raudonieji“ šeštadienio vakarą susikaus su „Tottenham“, o sekamdienį „Manchester City“ rungtyniaus su „Newcastle United“.

Kadangi „miestečių“ persvara tokia tarpi ekspertai suabejojo, ar trečiadienio pralaimėjimas nepakenks Anglijos čempionams.

„Tai toks skaudus pralaimėjimas. Kokias pasekmės tai gali turėti lygai? Po to jie gali sprogti“ – BBC Radio 5 Live sakė buvęs Anglijos rinktinės gynėjas Jonathanas Woodgate'as.

Buvęs „Manchester City“ gynėjas Joleonas Lescottas teigė, kad komandai šiuo sunkiu momentu privalo padėti komandos sirgaliai.

„Tau reikia, kad tau sektųsi. Jau anksčiau matėme, kaip „Manchester City“ krito panašiose kliūtyse.

Dar liko daug, dėl ko reikia žaisti. Sekmadienį aistruoliai turi atlikti savo darbą, jie turi pakelti šią komandą.

Praėjo daug laiko nuo tada, kai Pepas Guardiola pirmą kartą laimėjo Čempionų lygą, todėl esu tikras, kad tai jam yra katastrofa“, – kalbėjo J.Lescottas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.