Stebuklus su „Real“ darantis C. Ancelotti atskleidė, kur slypi šios komandos charakteris

Madrido „Real“ vėl išgyveno. Karališkasis klubas trečiadienį vykusiose UEFA Čempionų lygos rungtynėse savo žiūrovų akivaizdoje po pratęsimo 3:1 (bendru rezultatu 6:5) įveikė „Manchester City“ ir žengė į turnyro finalą.

C.Ancelotti.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
C.Ancelotti.<br>Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 5, 2022, 2:45 PM

Prie sienos priremtas Madrido klubas sukūrė eiliniu tapusį futbolo stebuklą – antrojo kėlinio pabaigoje per dvi minutes Anglijos žvaigždyną pavaišino dviem žaibiškais įvarčiais ir pusfinalio likimą perkėlė į pratęsimą.

Jo metu suspindo Karimo Benzema žvaigždė, prancūzas pirmojo pratęsimo kėlinio metu realizavo 11-os metrų baudinį ir taip atvedė „Real“ į finalines turnyro rungtynes.

Prieš trečią skirtingą komandą šio sezono UEFA Čempionų lygos atkrintamosiose varžybose neeilinį charakterį pademonstravęs Ispanijos klubas be žodžių paliko net didžiausius skeptikus, o pasibaigus rungtynėms komandos vyriausiasis treneris Carlo Ancelotti atskleidė ekipos raktą į sėkmę.

„Negaliu sakyti, kad jau esame pripratę prie tokio gyvenimo, bet tai, kas nutiko šį vakarą, jau buvo atsitikę dvikovose su PSG ir „Chelsea“. Jei jums įdomu, kaip tai įvyksta, tai šio klubo istorija, kuri mums padeda nepasiduoti, kai atrodo, kad netrukus būsime eliminuoti.

Rungtynių baigtis jau buvo aiški, bet mums pavyko atrasti paskutines jėgas ir sužaidėme gerą dvikovą prieš stiprų varžovą.

Kai įmušėme du įvarčius, pratęsimo metu turėjome kur kas didesnį psichologinį pranašumą. Iki tol mums sekėsi sunkiai, „Manchester City“ kontroliavo žaidimą, bet paskutinėmis sekundėmis mums pavyko išgyventi.

Džiaugiuosi, kad Paryžiuje vyksiančiame finale stosime į kovą prieš kitą stiprų varžovą. Mes esame prie to pripratę, tai bus fantastiškos rungtynės“, – teigė „Real“ strategas.

Madrido klubas UEFA Čempionų lygos finale susigrums su „Liverpool“ futbolininkais.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.