Treneriai pasitinka intriguojantį Europos lygos finalą: „Rangers“ sieks nutraukti 50 metų užsitęsusį laukimą

Trečiadienį Sevilijos mieste (Ispanija) paaiškės naujasis UEFA Europos lygos čempionas. Finalinėje dvikovoje susigrums Vokietijos Frankfurto „Eintracht“ ir škotų Glazgo „Rangers“.

Giovannis van Bronckhorstas ir Oliveris Glasneris.<br>AFP/Imago/Scanpix nuotr. koliažas.
Giovannis van Bronckhorstas ir Oliveris Glasneris.<br>AFP/Imago/Scanpix nuotr. koliažas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 18, 2022, 4:59 PM

Prieš artėjančią finalo dvikovą „Eintracht“ strategas Oliveris Glasneris pasidalino savo mintimis apie būsimas rungtynes.

Kelyje į finalą „Barcelona“ ir „West Ham United“ parklupdžiusios Frankfurto ekipos strategas neabejoja, kad trečiadienį Ispanijoje vyks tikras futbolo spektaklis.

„Į finalą atvykstame pasitikėdami savo žaidėjais, jie yra labai gerai pasiruošę šiai dvikovai. Turėjome gerą treniruotę, kurioje likau patenkintas emocijomis, visi buvo labai susikaupę.

Tiek „Rangers“, tiek ir „Eintracht“ yra su didele aistra žaidžiančios komandos. Neabejoju, kad visa Europa mėgausis šiomis rungtynėmis“, – samprotavo „Eintracht“ treniruojantis O.Glasneris.

Tuo metu „Rangers“ treniruojantis Giovannis van Bronckhorstas pridūrė, kad papildomos motyvacijos jo auklėtiniams prieš artėjančią dvikovą ieškoti nereikės.

„Ši pergalė mums reiktų labai daug. Smagu, kad turime puikią galimybę iškovoti antrąjį „Rangers“ trofėjų (1972 metais ekipa laimėjo Europos Taurės laimėtojų pirmenybes – red.). Tai yra didžiulė motyvacija visiems.

Šiai dvikovai skyrėme daug dėmesio. Suprantame, kad tai yra finalas. Turime susikoncentruoti į savo žaidimą, o jausdami spaudimą kiekvienas turės pademonstruoti savo maksimumą.

Mes turėjome nuostabią kelionę šių rungtynių link, o dabar bus nuostabus finalas, tačiau jis būna geras tik tada, kai tu jį laimi“, – samprotavo 47-erių olandas.

UEFA Europos lygos finalas vyks trečiadienį, 22 val. Lietuvos laiku.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.