Dramatišką kovą dėl „Premier“ lygos titulo pralaimėjęs J. Kloppas: „Mes persekiojome geriausią pasaulio komandą“

​2021–2022 metų sezono Anglijos „Premier“ lyga padovanojo įspūdingą sezono pabaigą, kuomet viskas sprendėsi paskutinėmis minutėmis, o čempionais tapę „Manchester City“ futbolininkai tik tašku aplenkė „Liverpool“ ekipą.

 J. Kloppas.<br> AP/Scanpix nuotr.
 J. Kloppas.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 23, 2022, 12:50 PM

„Liverpool“ strategas Jurgenas Kloppas tvirtina, kad antroji vieta yra jo „gyvenimo istorija“ po to, kai „Manchester City“ iškovojo „Liverpool“ dar vieną „Premier“ lygos titulą.

„Liverpool“ paskutinę dieną galėjo išplėšti pirmąją vietą iš „miestiečių“, kadangi „Aston Villa“, vadovaujama „Liverpool“ legendos Steveno Gerrardo, „Etihad“ stadione pirmavo 2:0.

„Liverpool“ savo darbą padarė 3:1 įveikdami „Wolverhampton“ komandą, tačiau „Manchester City“ surengė dar vieną įspūdingą pasirodymą.

Likus rungtyniauti 15 minučių Pepo Guardiolos auklėtiniai sugebėjo pelnyti 3 įvarčius, kad iškovotų lygos trofėjų.

„Sveikiname „Manchester City“ ir Pepą Guardiolą. Dėkojame „Aston Villa“ ir „Wolverhampton“ komandoms mestą iššūkį mūsų klubams.

Tai nėra rezultatas, kurio norėjome. Tai buvo šioks toks pasivažinėjimas amerikietiškais kalneliais. Tikslių rezultatų nežinau, bet žinau, kad jie pirmavo 1:0. Ar buvo 2:0? Žinoma, šiuo metu čia taip pat yra nusivylimas.

Jei po 10 rungtynių minučių „City“ naudai rezultatas būtų 5:0, tai mums būtų buvusios eilinės rungtynės. Tai taip pat nebuvo geriausios mūsų rungtynės, bet viskas gerai.

92 taškai yra visiškai neįtikėtinas pasiekimas. Mes norėjome visko, bet viskas gerai.

Baigti sezoną antroje vietoje yra mano gyvenimo istorija. Reikia surinkti daugiau taškų nei bet kuri kita komanda, bet mes to nepadarėme.

Negali padaryti daugiau, kaip tik atiduoti viską ką gali, o tai mano vaikinai ir padarė. Mes persekiojome geriausią pasaulio komandą“, – kalbėdamas su „Sky Sports“ teigė J.Kloppas.

Nors ir neiškovojo „Premier“ lygos titulo, „raudonieji“ jau laimėjo lygos ir FA taures, o gegužės 28 dieną Čempionų lygos finale susitiks su Madrido „Real“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
REPORTERIS: Lietuva atsisveikina su mirusiu buvusiu premjeru G. Kirkilu