Alimentų dukrai nemokantis garsus kamerūnietis S. Eto’o: „Man nerūpi, jei mirs mama ir vaikas“

Buvęs legendinis futbolininkas Samuelis Eto'o įsivėlė į ginčus po to, kai paaiškėjo, kad jis nemoka alimentų už dukrą.

 S. Eto'o<br> AFP/Scanpix nuotr.
 S. Eto'o<br> AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-05-31 21:49

Kamerūčienio įvaizdis ir toliau negerėja. Į viešumą išlindo kai kurie šiurkštūs pareiškimai, kur jis reikalavo, kad draugas jo nebevargintų šiuo klausimu, nes jam jie neegzistuoja, tarsi ji ir jos mama būtų mirusios.

Nors Erika Eto'o do Rosario teisiškai yra kamerūniečio dukra, sportininkas ir toliau nevykdo jokių savo, kaip tėvo, įsipareigojimų.

Būtent todėl, praėjus ketveriems metams po tėvo tapatybės išsiaiškinimo ir atitinkamo teisinio pripažinimo, jauna moteris kartu su mama pradėjo naują teisminę kovą.

Remiantis „El Mundo“ surinkta informacija, jos reikalauja iš S.Eto'o 1400 eurų per mėnesį, kuriuos teisėjas paskyrė sumokėti kaip išlaikymą vaikui.

Suma niekada nebuvo sumokėta, o skola dabar siekia beveik 40 tūkst. eurų.

Motina Adileusa „Dee Dee“ do Rosario kalbėjosi su „La Vanguardia“ ir tvirtino, kad tai, ko reikalaujama iš buvusio „Barcelona“ futbolininko, yra skirta jos dukrai.

„Jis niekada jai nieko nedavė. Jis net nedavė vaikui ledinuko nuo tos dienos, kai ji gimė. Visiškai nieko, net ir teismo sprendimu. Ji užaugo be tėvo ir jai jo labai gaila, nes jis net nesuteikė jai galimybės su juo susitikti“, – sakė A.do Rosario.

Mamos pyktis toks, kad ji nedvejodama dalijasi aršiausiomis buvusio futbolininko ir jo dukters nesamų santykių detalėmis.

Sportininko nežinojimas apie viską, kas susiję su Erika Eto'o do Rosario, siekia net nežinojimą apie operaciją, kurią mergina patyrė būdama trejų su puse metų, kai jai buvo pašalintas inkstas.

„Gydytojai turėjo žinoti tėvų ligos istoriją, išsiaiškinti, ar yra istorija. Jai buvo treji su puse metų. Susisiekiau su bendru draugu ir jis pasakė: „Žiūrėk, Dee Dee, aš jam jau sakiau ir paskutinį kartą jis atsakė: „Man nerūpi, jei mirs mama ir vaikas, palik mane ramybėje“. Buvau visiškai palaužta“, – sakė A.do Rosario.

Erikos Eto'o byla nėra pirmas teisme išspręstas ieškinys dėl tėvystės, kuriame dalyvavo buvęs Kamerūno futbolininkas.

2004 metais Maljorkos Palmos teismas priėmė sprendimą Annai Barrancai – jaunai moteriai, su kuria jis susipažino Maljorkos Palmoje ir su kuria jis palaikė tris mėnesius trukusius santykius, kurie nutrūko jai pastojus.

Tačiau bėgant metams Samuelis Eto'o vengė mokėti teisėjo skirtus alimentus ir tiek A.Barranca, tiek jos dukra Annie dar mažiausiai du kartus (2019 ir 2020 m.) padavė jį į teismą, tikėdamiesi, kad Kamerūno sportininkas sumokės jiems skirta įsiskolinimą – 10 tūkst. eurų per mėnesį, kurį turėjo sumokėti vaiko išlaikymui.

Be to, 2018 metais kito jo vaiko mama Maria Angeles Pineda pareikalavo sumokėti žaidėjui 16 tūkst. 400 eurų alimentų.

Iš pradžių S.Eto'o jai turėjo mokėti 3000 eurų per mėnesį, tačiau futbolininkui sutikus sumokėti vaiko mokyklos mokesčius suma buvo sumažinta iki 900 eurų. Tačiau ir šios sumos jis nesumokėjo.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.