L. Messi nusilenkė prieš K. Benzema: „Jis buvo labiausia vertas titulo“

„Paris Saint Germain“ futbolo klubo žvaigždė Lionelis Messi pasidžiaugė, kad geriausiu UEFA Čempionų lygos žaidėju buvo pripažintas Madrido „Real“ veteranas Karimas Benzema.

L. Messi<br>Adil Benayache/SIPA/Scanpix nuotr.
L. Messi<br>Adil Benayache/SIPA/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 31, 2022, 6:09 PM

Praėjusį savaitgalį Madrido „Real“ triumfu pasibaigė UEFA Čempionų lygos sezonas. Antradienį turnyro organizatoriai Ispanijos klubui pranešė dar vieną gerą žinią – „Real“ futbolininkas sulaukė neeilinio individualaus įvertinimo.

Madrido klubo kapitonas 34-erių K.Benzema buvo pripažintas geriausiu šio sezono turnyro futbolininku.

„Nėra jokių abejonių, buvo aišku, kad K.Benzema turėjo įspūdingą sezoną ir iškovojo Čempionų lygos taurę.

Jis buvo esminis žaidėjas visose rungtynėse nuo aštuntfinalio. Manau, kad šiemet nėra jokių abejonių, kad jis buvo verčiausias titulo“, – Argentinos televizijai sakė L.Messi.

K.Benzema šiemet UEFA Čempionų lygoje per 12 sužaistų rungtynių įmušė net 15 įvarčių ir atliko 2 rezultatyvius perdavimus.

Ypatingai prancūzas suspindėjo atkrintamųjų varžybų metu – K.Benzema įmušė keturis įvarčius į Londono „Chelsea“ vartus, o dar po tris taiklius smūgius pridėjo Paryžiaus „Saint-Germain“ (PSG) ir „Manchester City“ klubams.

„Madrido „Real“ nužudė mane ir visą komandą, – L.Messi prisiminė rungtynes su „Real“ – Turėjome daug vilčių, bet tai prideda tik dar daugiau motyvacijos.

Geriausia komanda ne visada laimi Čempionų lygą. Neatimu nuopelnų iš „Real“, jie nebuvo geriausi svarbiausiais momentais.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.