Grasinimų sprogmenimis iš „Manchester United“ sirgalių sulaukęs H. Maguire'as supyko: „Viskam yra riba“

„Manchester United“ gynėjas Harry Maguire'as prasitarė apie anksčiau šiais metai gautą įpykusio klubo fano grasinimą sprogmenimis.

 H. Maguire'as.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 H. Maguire'as.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 1, 2022, 2:01 PM

H.Maguire'ui teko išgyventi trejus audringus metus klube po to, kai gynėjas už 101 mln. JAV dolerių prisijungė prie „Manchester United“ iš „Leicester City“.

Gynėjas tapo atpirkimo ožiu už „Raudonųjų velnių“ nesėkmes, kai praėjus šešiems mėnesiams po atvykimo į „Old Traffordą“, jam buvo paskirtas kapitono raištis.

Antroje 2021–2022 m. sezono pusėje H.Maguire'ą Mančesterio gerbėjai nuolat nušvilpdavo, su tuo jis sutiko, tačiau padėtis persikėlė į pavojingą teritoriją, kai balandžio 20 dieną į jo šeimos namus buvo išsiųstas grasinimas bomba.

„Viskam yra riba“, – į situaciją reagavo, sakė 29-erių futbolininkas.

„Mes esame žmonės. Aš turiu šeimą. Žmonės klausia, ar tai mane veikia. Mano mentalitetas yra toks, kad tai manęs neveikia per daug, bet kai kalbama apie grasinimus bombomis, tai labiau susiję su šeima.

Aš tiesiog džiaugiuosi, kad mano vaikai yra tokio amžiaus, kai jie neskaito dalykų ir nemato dalykų per žinias. Jei mano vaikai būtų vyresni, jie matytų dalykus ir eidami į mokyklą, girdėtų įvairiausias kalbas. Tada tai paveikia jus šiek tiek daugiau“, – kalbėjo H.Maguire’as.

Visgi, futbolininkas teigė, kad supranta, dėl ko yra kritikuojamas ir sako ją priimantis.

„Esu tokioje padėtyje, kad būsiu kritikuojamas. „Manchester United“ už mane sumokėjo didelę pinigų sumą. Tai vienas mylimiausių klubų pasaulyje ir taip pat vienas nekenčiamiausių pasaulyje.

Žinome, kad esame labiausiai aptarinėjami. Visiškai priimu kritiką, kai praleidžiame įvarčius arba darome klaidas. Esu pakankamai didelis, kad priimčiau žmones, kurie lipa man ant nugaros ir sako, kad galiu tobulėti“, – teigė Anglijos rinktinės gynėjas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.