Karo kirvis užkastas – G. Bale’as pridėtas prie „Real“ legendų sąrašo

Madrido „Real“ įtraukė Garethą Bale'ą į savo oficialų klubo legendų sąrašą po to, kai valas pasitraukė iš komandos kaip laisvasis agentas.

 G. Bale'as.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 G. Bale'as.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 G. Bale’as pridėtas prie „Real“ legendų sąrašo
 G. Bale’as pridėtas prie „Real“ legendų sąrašo
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-06-17 20:41

Žmogus, kuris tapo brangiausiu pasaulio futbolo žaidėju, kai 2013 m. persikėlė į „Santiago Bernabeu“ iš Londono „Tottenham“, ne visada džiaugėsi žmonių palaikymu per devynerius metus Ispanijoje.

Įvairiais momentais futbolininkui buvo užduodami klausimai apie jo formą, tinkamumą ir atsidavimą, todėl vienu metu G.Bale’as buvo paskolintas „Tottenham“ ekipai, tačiau jo pasiekimų neįmanoma ignoruoti ir jis buvo priskirtas prie kitų Madrido „Real“ legendų.

32-ejų futbolininkas oficialioje Madrido „Real“ svetainėje dabar sėdi šalia kitų legendų, o jo pavardė įrašyta kartu su Marcelo ir Isco, kurie šią vasarą taip pat palieka „Karališkąjį“ klubą kaip laisvieji agentai.

G.Bale'as turi visas teises laikyti save legenda. Per savo laiką Madride valas iškovojo 16 trofėjų.

Jis laimėjo tris „La Liga“ titulus, penkias Čempionų lygos karūnas, Karaliaus taurę, Ispanijos supertaurę, tris UEFA supertaures ir tris FIFA klubų pasaulio taures.

G.Bale'as „Real“ ekipoje sužaidė 258 rungtynes ir pelnė 106 įvarčius, įskaitant daug svarbių ir įspūdingų pagrindiniuose finaluose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.