„Chelsea“ treneris pasirašydamas naujokus atkreipia dėmesį ir į jų vakcinacijos situaciją

„Chelsea“ vyriausiasis treneris Thomas Tuchelis prisipažino, kad gerai pagalvos prieš pasirašydamas kontraktą su žaidėjais, kurie nėra paskiepyti nuo COVID-19.

 Th. Tuchelis.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 Th. Tuchelis.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-07-17 09:23

„Chelsea“ priešsezoniniame ture po JAV rungtyniauja be N'Golo Kante ir Rubeno Loftus-Cheeko, kadangi abudu žaidėjai nėra pasiskiepiję.

Pora jau praleido savaitę treniruočių Los Andžele ir pirmąsias pasirengimo sezonui rungtynes su Las Vegaso „Club America“, o Londono klubas į Angliją grįš tik kitą sekmadienį po tolesnių draugiškų rungtynių su „Charlotte FC“ ir „Arsenal“.

Didėjant Covid-19 rodikliams, futbolininkų skiepų situacija vėl tapo problema „Premier“ lygai.

Londono „Chelsea“ klubui vadovaujantis Thomasas Tuchelis teigia, kad žaidėjų pasirašymui įtakos turi ir jų situacija su skiepais nuo koronaviruso.

„Taip, turi įtakos. Aišku, turiu pasakyti, kad žinau keletą žaidėjų, kuriuos pasirašyčiau ir be skiepų. Bet taip, šiuo metu tai yra kasdienio gyvenimo dalis“, – kalbėjo vokietis.

Th.Tuchelis tai pat pajuokavo, kad turėjo pats paskiepyti N.Kante, kai buvo primintas apie praėjusio sezono pabaigoje vykusią spaudos konferenciją, kurioje jis tvirtino, kad prancūzas turi dažniau būti aikštėje.

„N'Golo ruošiasi kartu su Rubenu. Mes negalime jų priversti (skiepytis). Šiuo metu labai normalus sprendimas būtų pasiskiepyti. Abu žaidėjai nusprendė to nedaryti.

Turime laikytis taisyklių, tad jie negali prisijungti prie mūsų. Jie žino apie pasekmes. Mums tai nepatinka, žinoma ne. Norėtume juos čia turėti ir tai nėra idealus sprendimas. Toli nuo idealaus. Tačiau susidarius tokiai situacijai, reikia rasti sprendimą.

Jie Anglijoje turi savo trenerius. Yra treneriai, kurie rūpinasi. Jie treniruojasi su jaunesniais nei 23 metų futbolininkais, bet jie irgi išvyks į JAV, taigi jiems prisijungti prie 19-mečių. Bet tai nekompensuos praradimų, nebus tas pats“, – apie futbolininkų situaciją kalbėjo Th.Tuchelis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.