Lietuvoje bus transliuojamos visos 380 rungtynių naujajame Anglijos „Premier“ lygos sezone

Anglijos „Premier“ lyga – populiariausia futbolo lyga pasaulyje, o dabar jos aistruoliai Lietuvoje turės daugiau galimybių stebėti savo mėgstamų komandų pasirodymus.

 Anglijos čempionatas prasidės rugpjūčio 5 d.
 Anglijos čempionatas prasidės rugpjūčio 5 d.
 Anglijos čempionatas prasidės rugpjūčio 5 d.
 Anglijos čempionatas prasidės rugpjūčio 5 d.
 Anglijos čempionatas prasidės rugpjūčio 5 d.<br> Viaplay nuotr.
 Anglijos čempionatas prasidės rugpjūčio 5 d.<br> Viaplay nuotr.
 Anglijos čempionatas prasidės rugpjūčio 5 d.
 Anglijos čempionatas prasidės rugpjūčio 5 d.
 Anglijos čempionatas prasidės rugpjūčio 5 d.
 Anglijos čempionatas prasidės rugpjūčio 5 d.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2022-07-19 11:01, atnaujinta 2022-07-19 11:07

Viaplay“ nuo rugpjūčio 5 d. tiesiogiai transliuos visas be išimties šio sezono rungtynes, jas komentuos aukščiausio lygio vietiniai komentatoriai.

Žiūrovai kiekvieną savaitę galės stebėti geriausius pasaulio futbolininkus ir stipriausius pasaulio klubus, tokius kaip „Manchester City“, „Liverpool“, „Manchester United“, „Arsenal“, „Tottenham Hotspur“, „Chelsea“, „West Ham United“ ir kitus.

Artėjančiame sezone „Liverpool“, „Chelsea“ ir „Manchester United“ žvaigždės darys viską, kad nukarūnuotų čempionų titulą ginančią „Manchester City“ komandą, todėl aukščiausio lygio drama ir pramoga – garantuota. „ViaPlay“ žiūrovai galės stebėti pasaulinio lygio varžybas su komentarais lietuvių kalba.

„Anglijos „Premier“ lygoje gimsta žvaigždės. Joje žaidžia geriausi pasaulio žaidėjai, o jos klubai turi ilgą ir turtingą istoriją. Nuo naujojo sezono „Viaplay“ siūlys geriausią futbolo paketą Baltijos šalyse, kuriame svarbiausią vietą užims žinomiausia pasaulyje futbolo lyga.

Be to, ją komentuos geriausi Baltijos šalių futbolo komentatoriai, tad nuo rugpjūčio 5 d. mūsų laukia labai įdomaus sezono startas“, – sakė Olafas Jakabsonas, „Viaplay“ vyr. redaktorius Baltijos šalyse.

„Premier“ lyga transliuojama į daugiau nei 190 šalių ir pritraukia didesnę pasaulinę televizijos auditoriją nei bet kuri kita futbolo lyga. Tokį didelį populiarumą ne tik Anglijoje, bet ir pasaulyje lemia didelė, nuolat išliekanti intriga ir galimybė stebėti geriausius pasaulio futbolininkus.

„Šiuo metu Anglijos „Premier“ lyga neabejotinai yra konkurencingiausia ir didžiausio ažiotažo sulaukianti lyga pasaulyje. Matome, kad karščiausius vasaros pirkinius atlieka būtent „Premier“ lygos klubai.

Aukščiausios klasės žaidėjai trokšta išbandyti savo jėgas Anglijos čempionate, o tai žiūrovams garantuoja puikios kokybės futbolą ir nuostabų reginį“, – sakė „Viaplay: komentatorius Ervinas Kvitkauskas.

„Viaplay Group“ turi teisę transliuoti „Premier“ lygą net iki 2028 m. Žiūrovai gali stebėti platformos turinį įvairiuose įrenginiuose.

„Viaplay Group AB (publ)“ yra tarptautinė srautinio transliavimo rinkos dalyvė. Mūsų „Viaplay“ srautinio transliavimo paslauga teikiama visose Šiaurės ir Baltijos šalyse, Lenkijoje, JAV ir Nyderlanduose, 2022 m. pradės sparčią plėtrą Jungtinėje Karalystėje, o 2023 m. – Kanadoje, Vokietijoje, Austrijoje ir Šveicarijoje. Iki 2023 m. pabaigos „Viaplay“ veiks mažiausiai 21 šalyje, įskaitant mažiausiai penkias „Viaplay Select“ prekės ženklo turinio koncepcijos partnerių rinkas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.