Po pergalingo sezono starto Neymaras tildė L. Messi kritikus: „Žmonės per daug kalba“

Paryžiaus „Saint-Germain“ 2022–2023 metų futbolo sezoną atidarė trofėjumi, kuomet Prancūzijos supertaurės finale 4:0 įveikė „Nantes“ ekipą.

 Neymaras ir L. Messi.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Neymaras ir L. Messi.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-01 20:46

Vienas pagrindinių pergalės kalvių tapo argentinietis Lionelis Messi. Septynis kartus geriausiu planetos futbolininku pripažintas puolėjas pirmąjį rungtynių įvartį ir buvo pripažintas geriausiu rungtynių žaidėju.

Praėjusiais metais argentinietis kartu su komandos draugu Neymaru sulaukė itin daug kritikos už savo žaidimą, o namų rungtynėse ne kartą buvo nušvilptas.

Po puikaus komandos draugo starto naujajame sezone Neymaras buvo paklaustas, ar tai buvo nauja L.Messi pradžia PSG klube.

„Nemanau. Manau, kad žmonės per daug kalba. Jie nežino, kas vyksta kasdien, kas vyksta viduje. Leo yra Leo. Tai vis dar pats Leo, jis nesikeičia. Jis ir toliau aikštėje daro didelę įtaką. Jis prisitaiko.

Akivaizdu, kad tikimės, jog viskas klostysis gerai mums trims, man, Leo ir Kylianui Mbappe. Jei mums trims viskas seksis gerai, esu tikras, kad komandai bus gerai.

Esu patenkintas, turėjome labai geras rungtynes. Labai svarbu pradėti pergale. Tai rungtynės, kurios baigiasi trofėjmi. Kad ir kas nutiktų, reikia laimėti“, – teigė brazilas.

L.Messi su Neymaru daugiausiai kritikos sulaukė po nesėkmės UEFA Čempionų lygoje. Paryžiečiai iškrito pirmajame atkrintamųjų etape, kuomet nusileido Madrido „Real“ futbolininkams.

L.Messi praėjusiame Prancūzijos čempionato sezone per 26 rungtynes pelnė tik 6 įvarčius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.