Geriausias Europos futbolas per „TV3 Sport“

Nuo šiol futbolo gerbėjai Lietuvoje galės tiesiogiai mėgautis savo palaikomų klubų rungtynėmis aukščiausiose Europos futbolo lygose. Ispanijos „La Liga“, Prancūzijos „Ligue 1“ ir Italijos „Serie A“ čempionatus bus galima stebėti per „TV3 Sport“ kanalus ir naujos kartos televiziją „Go3“. Be to, futbolo žiūrovai pamatys ir Nyderlandų „Eredevisie“, Škotijos „Premiership“ ir Belgijos „1A Pro League“ rungtynes.

Įdomios bus ir „Barcelona“ ekipos kovos „La Liga“ čempionate.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Įdomios bus ir „Barcelona“ ekipos kovos „La Liga“ čempionate.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 5, 2022, 3:26 PM

Lietuvos futbolo fanai galės stebėti savo mylimų klubų, tokių kaip „Barcelona“, Madrido „Real“, „Juventus“, „Paris Saint-Germain“, „Ajax“, „Club Brugge“, „Celtic“ ir kitų, kovas dėl titulų šešiose Europos futbolo lygose su profesionaliu lietuvišku komentavimu.

TV3 Grupės Sporto padalinio vadovas Raimondas Zepas sako: „Penktadienio vakarą Liono klubas priims lygos debiutantą „Ajaccio“, o naujasis „Ligue 1“ sezonas prasidės ne tik „Parc Olympique Lyonnais“ stadione, bet ir per „TV3 Sport“ kanalus bei „Go3“ televiziją.

Šis futbolo sezonas bus ypatingas, nes mūsų žiūrovai galės stebėti daugiau geriausių Europos futbolo lygų nei bet kada anksčiau. Po savaitės prasidės ir „La Liga“ bei „Seria A“ lygų sezonai, kurios kartu su Nyderlandų, Škotijos ir Belgijos aukščiausiaisiais divizionais papildys futbolo transliacijas“.

Bendradarbiavimas su „La Liga“, „Ligue 1“, „Serie A“, „Eredevisie“, Škotijos „Premiership“ ir Belgijos „1A Pro League“ užtikrina, kad Lietuvos žiūrovai galės stebėti elitinio sporto transliacijas, įskaitant NBA, Eurolygą, Europos taurę, krepšinio Čempionų lygą, „Betsafe-LKL“, „Liga ACB“, FIBA nacionalinių rinktinių varžybas, NCAA, BIG3, Lietuvos 3x3 krepšinio lygą, UFC, ATP tenisą, WRC, ERC, Moto GP, MXGP, „Extreme E“ ir daugelį kitų.

Pirmosios „Ligue1“ rungtynės Baltijos šalių žiūrovams bus transliuojamos šiandien ir šį savaitgalį.

Transliacijų tvarkaraštis:

Rugpjūčio 5 d.

21.55 val. „Lyon“ – „Ajaccio“ („TV3 Sport 2“; „Go3“)

Rugpjūčio 6 d.

17.55 val. „Strasbourg“ – „Monaco“ („TV3 Sport 2“; „Go3“)

21.55 val. „Clermont“ – „Paris SG“ („TV3 Sport“; „Go3“)

Rugpjūčio 7 d.

15.55 val. „Lille“ – „Auxerre“ („TV3 Sport Open“; „Go3“)

21.40 val. „Marseille“ – „Reims“ („TV3 Sport 2“; „Go3“)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?