„Crystal Palace“ nutraukė 10-ies pralaimėjimų seriją prieš „Liverpool“

Anglijos „Premier“ lygoje „Liverpool“ klubas lieka be pergalių. Jurgeno Kloppo auklėtiniai namuose sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:1) su Londono „Crystal Palace“ futbolininkais.

 „Crystal Palace“ nutraukė 10-ies pralaimėjimų seriją prieš „Liverpool“<br> AP/Scanpix nuotr.
 „Crystal Palace“ nutraukė 10-ies pralaimėjimų seriją prieš „Liverpool“<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 15, 2022, 11:56 PM, atnaujinta Oct 11, 2022, 11:20 AM

Pirmajame kėlinyje užtikrintai dominavo šeimininkai, tačiau pirmieji 11 smūgių tikslo nepasiekė, o tuo tarpu 32-ąją minutę Wilfredas Zaha pirmąjį „Crystal Palace“ smūgį pavertė įvarčiu.

Dramblio Kaulo Kranto saugas sulaukė puikaus Eberechi Eze perdavimo į laisvą plotą ir atsidūręs vienas prieš vartininką pasiuntė kamuolį į apatinį vartų kampą.

57-ąją minutę 75 mln. eurų kainavęs „Liverpool“ naujokas Darwinas Nunezas pasidavė Joachimo Anderseno provokacijoms ir trenkdamas varžovui su galva užsidirbo raudoną kortelę.

Visgi, nepaisant to, kad šeimininkai aikštelėje turėjo mažiau futbolininkų, po 4 minučių rezultatą išlygino. Luisas Diazas iš baudos aikštelės prieigų atliko labai stiprų smūgį į vartų kampą ir vartininkui nepaliko galimybių apginti vartus.

78-ąją minutę W.Zaha turėjo puikią progą pelnyti antrąjį „Crystal Palace“ įvartį. Saugas sulaukė puikaus perdavimo šalia vartų, tačiau iš kelių metrų atstumo W.Zaha kamuolį pasiuntė į virpstą.

„Crystal Paalce“ nutraukė 10-ies pralaimėjimų seriją prieš „Liverpool“. Paskutinį kartą „raudonieji“ neįveikė savo varžovų 2017-ųjų balandžio 17 dieną, kuomet Londno klubas varžovus įveikė 2:1.

„Liverpool“ pirmose sezono rungtynėse sužaidė lygiosiomis 2:2 su „Fulham“ klubu, o „Crystal Palace“ 0:2 nusileido Londono „Arsenal“ ekipai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.