J. Kloppas sureagavo į „Liverpool“ naujoko nesportišką elgesį: „Jis žino, kad nuvylė savo komandos draugus“

Anglijos „Premier“ lygos favoritais laikytas „Liverpool“ klubas pirmadienį sužaidė lygiosiomis 1:1 su Londono „Crystal Palace“, o situaciją dar labiau apkartino komandos naujoko Darwino Nunezo nesportiškas elgesys ir raudona kortelė.

 J. Kloppas sureagavo į komandos naujoko nesportišką elgesį: „Jis žino, kad nuvylė savo komandos draugus“<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 J. Kloppas sureagavo į komandos naujoko nesportišką elgesį: „Jis žino, kad nuvylė savo komandos draugus“<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-16 08:38, atnaujinta 2022-08-16 09:21

„Raudonųjų“ treneris Jurgenas Kloppas pažadėjo, kad naujasis komandos puolėjas pasimokys iš košmariško debiuto „Anfield“ stadione ir grįš stipresnis.

Vasarą „Liverpool“ už 23-ejų metų urugvajietį „Benfica“ klubui sumokėjo 64 mln. svarų sterlingų.

D.Nunezas, debiutavęs įvarčiu ir rezultatyviu perdavimu rungtynėse prieš „Fulham“, šįkart užsidirbo raudoną kortelę už smūgį su galva „Crystal Palace“ gynėjui Joachimui Andersenui.

„Darwinas žino, kad nuvylė savo komandos draugus. Aš paliksiu jį vieną nakčiai, o tada pasikalbėsiu su juo rytoj“, – sakė J.Kloppas.

Urugvajiečiui situaciją galbūt šiek tiek palengvino Luiso Diazo stulbinantis įvartis praėjus vos kelioms minutėms po to, kai D.Nunezas prieš save išvydo raudoną kortelę. Visgi, dabar puolėjui teks praleisti kitas trejas rungtynes, tačiau kiek gali kainuoti jo beprotybės akimirka?

„Žinoma, tai buvo raudona, jis buvo išprovokuotas, bet taip jis neturėtų elgtis. Tai nebuvo reakcija, kurią mes norime matyti. Jis žino, kad jam gynėjai mes tokį iššūkį, bet mes tokios reakcijos nenorime.

Tačiau laiką išnaudosime produktyviai. Pašalinimą panaudosime fiziniam darbui, kad jis būtų stiprus – ne bausmė, o tam, kad jis būtų stipresnis“, – po rungtynių kalbėjo „Liverpool“ treneris.

D.Nunezas buvo pašalintas tik vieną kartą per savo karjerą – pirmąjį savo sezoną Ispanijoje, „Almeria“ klube, kuiame profesionaliai debiutavo 2019 m.

Kitais metais jis persikėlė į „Benfica“ už 35 mln. svarų sterlingų ir per 57 lygos rungtynes įmušęs 32 įvarčius, vasarą užsitarnavo svajonių persikėlimą į „Premier“ lygą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.