M. Salah tapo „Manchester United“ siaubu, tačiau „Liverpool“ krito

Anglijos „Premier“ lygos trečiojo turo rungtynėse ginklus surėmė klubai, kurie čempionatą pradėjo tragiškai – šeštąją vietą praėjusiame čempionate laimėjusi „Manchester United“ ir šalies vicečempionas „Liverpool“. Namie kovoje Mančesterio futbolininkai galiausiai iškovojo pirmuosius taškus, susitvarkę su „Liverpool“ 2:1 (1:0).

„Manchester United“ ekipa įveikė „Liverpool“.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
„Manchester United“ ekipa įveikė „Liverpool“.<br> AFP/Scanpix.com nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-08-23 00:04, atnaujinta 2022-08-23 00:26

Galingiau pradėję šeimininkai jau 16 min. išsiveržė į priekį – Jadonas Sancho, ilgokai bandęs baudos aikštėje smūgiuoti ir suklaidinęs varžovus, galiausiai ramiai įsūdė įvartį, o rezultatas tapo 1:0.

Taip pirmasis kėlinys ir baigėsi. Antrame kėlinyje 53 min. Marcusas Rashfordas po greito puolimo nuginklavo vartininką ir padvigubino persvarą 2:0.

„Liverpool“ bandė gelbėtis ir 81 min. įvartį įmušė Mohamedas Salah. Jis tapo daugiausiai įvarčių į „Manchester United“ vartus pelniusiu „Liverpool“ žaidėju.

Jis ir Stevenas Gerrardas iki pirmadienio į Mančesterio ekipos vartus buvo pelnę po 9 įvarčius, o dabar egiptietis savo sąskaitoje turi 10 įvarčių.

Liverpusio klubui per likusį laiką nepavyko išlyginti rezultatą.

„Manchester United“ šį sezoną pradėjo dviem pralaimėjimais ir buvo vienu iš autsaiderių. Ne ką geriau pradėjo ir „Liverpool“, kuris dukart sužaidė lygiosiomis.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.