„Roma“ strategas Jose Mourinho bandė įkvėpti savo žaidėjus žemindamas: „Man gėda būti jūsų treneriu“

Italijos futbolo čempionato 3-iojo turo rungtynėse šeštadienį „Roma“ sužaidė lygiosiomis svečiuose 1:1 su Turino „Juventus“, tačiau sostinės kluubo strategas Jose Mourinho buvo nepatenkintas tokiu rezultatu.

 Jose Mourinho.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Jose Mourinho.<br> AP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Aug 28, 2022, 10:02 AM, atnaujinta Aug 28, 2022, 10:06 AM

Savo žaidėjų požiūrį į rungtynes portugalas įvertino itin aštriais žodžiais.

„Per pertrauką pasakiau žaidėjams, kad man gėda dėl jų, man gėda būti jų treneriu“, – interviu DAZN atskleidė portugalas.

„Juventus“ smogė „Roma“ komandai jau mačo pradžioje, kai 2-ąją min. serbas Dušanas Vlahovičius atliko puikų baudos smūgį.

25-ąją varžybų minutę Rui Patricio vėl išėmė kamuolį iš tinklo po Manuelio Locatelli smūgio, tačiau įvartis po VAR įsikišimo nebuvo įskaitytas.

Jose Mourinho auklėtiniai nesugebėjo kelti grėsmės, bet viskas pasikeitė antrajame kėlinyje. 69-ąją minutę svečiai išlygino rezultatą po Tammy Abrahamo smūgio – jis pasinaudojo įspūdingu Paulo Dybalos perdavimu po kampinio.

Jose Mourinho nebuvo patenkintas žaidimu ir liežuvio neprikando po rungtynių.

„Pirmas kėlinys buvo tragedija. Tai ne žaidimas, kai varžovas perima kamuolį vos po dviejų perdavimų. Patikėkite, meldžiausi, kad šis pirmasis kėlinys baigtųsi rezultatu 0:1.

Man labai trūko traumuotų Nicolo Zaniolo ir Georginio Wijnaldumo. Be šių žaidėjų tai yra visiškai kita komanda. Taip pat laukiame kito pastiprinimo, kurį mums ruošia klubo valdžia. Bet antrajame kėlinyje žaidėme daug geriau ir nusipelnėme šių lygiųjų“, – pabrėžė J.Mourinho.

Šiemet pavasarį jo treniruojama „Roma“ laimėjo pirmojo UEFA Konferencijų lygos turnyro kovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.