Po prieštaringų nuomonių – sprendimas: „Kamuolinių“ grupuotės vadeiva Lietuvos futbole nesidarbuos

Vasaros pabaigoje Lietuvos futbolo padangėje nugriaudėjo nemenkas griaustinis. Futbolo bendruomenę galvas privertė kraipyti žinia, kad kriminaline praeitimi pagarsėjęs bei teismo slenkstį dažnai mindžiojantis „Kamuolinių“ grupuotės vadeiva Giedrius Janonis surado šiltą vietą Lietuvos futbole.

Giedrius Janonis<br>M.Patašiaus nuotr.
Giedrius Janonis<br>M.Patašiaus nuotr.
Giedrius Janonis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Giedrius Janonis.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-09-02 16:10, atnaujinta 2022-09-02 16:19

G.Janoniui buvo suteiktas darbas Lietuvos futbolo mėgėjų asociacijoje.

Plačiosiose žiniasklaidos priemonėse pasirodę pranešimai nepaliko abejingos ir Lietuvos futbolo federacijos (LFF), kuri ketvirtadienį tiesiogiai neprisiėmė atsakomybės už šį Lietuvos futbolo mėgėjų asociacijos sprendimą, bet jį viešai pasmerkė.

Penktadienį su viešu pranešimu išstojo ir pati Lietuvos futbolo mėgėjų asociacija, kuri pranešime spaudai teigė, kad nutraukė darbo sutartį su G.Janoniu.

„Lietuvos futbolo mėgėjų asociacija, atsižvelgdama į Lietuvos futbolo federacijos išsakytą poziciją dėl reikalavimų Lietuvos futbolo bendruomenei priklausančių asociacijų, lygų bei klubų darbuotojų reputacijai, laikydamasi UEFA, FIFA ir LFF įstatų reikalavimų, priėmė sprendimą nutraukti darbo santykius su projektų vadovų Giedriumi Janoniu“, – rašoma pranešime.

„Kamuolinių“ nariai kaltinami ginkluoto nusikalstamo susivienijimo organizavimu ir vadovavimu jam, nužudymu, pasikėsinimu nužudyti, mažiausiai septynių asmenų sveikatos sutrikdymu, neteisėtu laisvės atėmimu, turto prievartavimu ir kitais labai sunkiais ir sunkiais nusikaltimais, kurie pasižymėjo ypatingu žiaurumu ir fizinio smurto panaudojimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.