Neįtikėtinai brangus C. Ronaldo populiarumas: vos vieno „Instagram“ įrašo vertė – įspūdinga

„Manchester United“ rungtyniaujantis Cristiano Ronaldo socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbtas įtakingiausia futbolo žvaigžde, žaisiančia 2022 m. pasaulio futbolo čempionate.

Cristiano Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Cristiano Ronaldo.<br>AFP/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 22, 2022, 5:10 PM

Legendinis Portugalijos rinktinės puolėjas socialinėje platformoje turi 472 mln. sekėjų – daugiau nei bet kuris žaidėjas, kuris išbėgs į aikštę Katare.

Analitikų „Nielsen Gracenote“ duomenimis, jo vidutinė vieno įrašo žiniasklaidos vertė yra daugiau nei 3,5 mln. eurų.

Argentinos rinktinės puolėjas Lionelis Messi yra antrasis įtakingiausias turnyro žaidėjas, o brazilas Neymaras – trečiasis.

Bendrovės „Nielsen Gracenote“ reitingas sudarytas remiantis įmonės įtakingųjų asmenų vertinimo priemone, kuri įvertina bendrą sekėjų skaičių, įsitraukimo lygį, sekėjų augimą ir vidutinę prekės ženklo vertę vienam „Instagram“ įrašui.

35 metų L.Messi seka 359 mln. žmonių, o vienas jo įrašas sukuria 2,6 mln. eurų žiniasklaidos vertės. 30 metų Neymarą seka 177 mln. žmonių, o vieno jo įrašo žiniasklaidos vertė siekia 1,2 mln. eurų.

Be jų, tik dar vienas žaidėjas, kuris, kaip tikimasi, taip pat žais ateinančiame turnyre sukuria daugiau nei 1 mln. eurų vertės su kiekvienu savo „Instagram“ įrašu – tai prancūzas Kylianas Mbappe.

Tuo tarpu C.Ronaldo komandos „Manchester United“ narys Jadonas Sancho pripažintas įtakingiausiu Anglijos žaidėjas, o 18-metis ispanas Gavi – proveržio žvaigžde.

FC „Barcelona“ komandoje žaidžiančio Gavi sekėjų skaičius per pastaruosius metus išaugo 5 165 procentais.

Bendrovės „Nielsen Gracenote“ duomenimis, Prancūzija turi įtakingiausią pasaulio futbolo čempionato komandą „Instagram“ tinkle. Oficialų nacionalinės futbolo komandos puslapį seka daugiau nei 11,7 mln. sekėjų.

Tai lenkia Braziliją ir Portugaliją, kurių oficialūs puslapiai turi atitinkamai 11,3 mln. ir 10,3 mln. sekėjų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.