Buvęs „Real“ puolėjas pateikė neįprastą pasiūlymą C. Ronaldo: „Laikas baigti karjerą“

Buvęs Italijos rinktinės ir Madrido „Real“ puolėjas Antonio Cassano pasiūlė legendiniam Portugalijos futbolininkui Cristiano Ronaldo baigti karjerą.

 C. Ronaldo.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
 C. Ronaldo.<br> Zuma/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2022-09-29 21:20

C.Ronaldo jau suėjo 37 metai, o penkiskart „Auksinio kamuolio“ laimėtojas nesugebėjo palikti „Manchester United“ ekipos, nors jis buvo siejamas su Ispanijos, Vokietijos ir Saudo Arabijos klubais.

Šiomis dienomis C.Ronaldo retai rungtynes pradeda startinėje „Manchester United“ sudėtyje, o žaisdamas Portugalijos rinktinėje sulaukia begalę kritikos. A.Cassano mano, kad futbolininkui atėjo laikas užbaigti savo kelionę profesionaliame futbole.

„Šiuo metu Cristiano turėtų mylėti save, padaryti sau paslaugą ir suprasti, kad jei negali pasiekti tokio lygio, jis turi baigti savo karjerą. Jis laimėjo viską, buvo fenomenas. Dabar laikas baigti karjerą.

Labai gerbiu CR7, bet man jis nepatinka kaip žaidėjas. Lionelis Messi yra kaip Diego Maradona. Jis turėjo palikti Argentiną būdamas 14 metų ir susidurti su rimtomis fizinėmis problemomis, kurios byloja apie aukas“, – „Muschio Selvaggio“ tinklalaidėje teigė A.Cassano.

C.Ronaldo šį sezoną „United“ klube pradėjo tik vienerias „Premier“ lygos rungtynes, o iš viso aikštėje praleido tik 207 minutes, per kurias nesugebėjo pasižymėti nei vienu įvarčiu ar rezultatyviu perdavimu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
Gyvai: parlamentarų komentarai prieš rytinį Seimo posėdį