Įtemptas futbolo trileris Londone baigėsi „Chelsea“ ir „Manchester United“ lygiosiomis

Šeštadienio Anglijos „Premier“ lygos futbolo desertas žiūrovų nenuvylė. Londono „Chelsea“ futbolininkai namuose sužaidė lygiosiomis 1:1 (0:0) su „Manchester United“.

„Chelsea“ - „Manchester United“ <br> Reuters/Scanpix nuotr.
„Chelsea“ - „Manchester United“ <br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 22, 2022, 9:43 PM

Pirmasis rungtynių įvartis krito tik 87-ąją minutę. „Chelsea“ ekipai keliant kampinį Scottas McTominay įsikabino į Armando Broją ir šį nuvertė. Teisėjas nedelsdamas skyrė 11 m baudinį.

Mančesterio futbolininkai turėjo daug priekaištų dėl tokio sprendimo, tačiau šie tik padovanojo geltoną kortelę Fredui už kalbas.

Galiausiai baudinio atsistojęs realizuoti Jorginho neklydo ir smūgiu į dešinįjį vartų kampą išvedė šeimininkus į priekį.

Atrodė, kad pergalė jau yra „Chelsea“ kišenėje, tačiau 4-ąją teisėjo pridėto laiko minutę po Luke’o Shaw perdavimo Casemiro puikiu smūgiu su galva kamuolį nukreipė į vartus ir išplėšė lygiąsias.

Po 11 rungtynių „Chelsea“ savo sąskaitoje turi 21 tašką ir užima 4-ąją vietą. Mančesterio futbolininkai turėdami vienu tašku mažiau rikiuojasi pozicija žemiau.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.