Cristiano Ronaldo atviravimas atsirūgs: šaltuku padvelkė net Portugalijos rinktinės rūbinėje

Kiekvienas veiksmas turi atoveiksmį – tuo įsitikino Cristiano Ronaldo po itin atviro interviu Anglijoje. Jis gali anksčiau laiko palikti „Manchester United“, o Portugalijos rinktinėje žvaigždė pamatė atsuktą komandos draugo nugarą.

 Cristiano Ronaldo.<br> AP/Scanpix nuotr.
 Cristiano Ronaldo.<br> AP/Scanpix nuotr.
Stopkadras.
Stopkadras.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-11-15 10:35, atnaujinta 2022-11-15 10:54

Interviu su Cristiano Ronaldo sukėlė didžiulį ažiotažą – portugalo žodžiai buvo išversti į visas esamas kalbas, o gerbėjai grūmėsi vertindami, kuri konflikto pusė buvo teisi.

Kaip pranešė „The Telegraph“, įsižeidęs „Manchester United“ klubas vertina galimybę anksčiau laiko nutraukti sutartį su portugau.

Nors geriausiems pasaulio žaidėjams leidžiama daug daugiau, portugalo interviu „The Sun“ Cristiano Ronaldo peržengė kai kurias ribas.

Į kritiką reaguodami „Manchester United“ bosai turi gelbėti savo įvaizdį ir tai jau vyksta.

Jau kelias savaites sklandė gandai, kad 37-erių puolėjas žiemos perėjimų lango metu gali palikti Mančesterį. Viena iš pokalbių temų buvo kaina, už kurią „Manchester United“ išleis C. Ronaldo į kitą klubą. „Raudoniesiems velniams“ tai atrodė geriausias galimas variantas, nes portugalo kontraktas baigiasi 2023 metų vasarą.

Dabar situacija kardinaliai pasikeitė. Siekdama kuo greičiau turėti laisvas rankas Mančesterio klubo valdžia planuoja greitai nutraukti sutartį su žaidėju.

Bet šis planas turi savo spąstus: C.Ronaldo nereikėtų atsisakyti jam priklausančio atlyginimo, o „raudoniesiems velniams“ tai neapsimoka.

Gali būti, kad iki pasaulio čempionato Katare nesužinosime galutinio sprendimo šiuo klausimu. Pats C.Ronaldo jau dabar yra susikoncentravęs į žaidimą savo rinktinėje, su kuria turės paskutinę galimybę save parodyti pasaulio čempionate.

Tačiau kritika klubui atsiliepė ir žvaigždės vertinimui Portugalijos rinktinės rūbinėje.

Buvo šalta – taip galima apibendrinti Cristiano Ronaldo ir kito „Manchester United“ žaidėjo Bruno Fernandeso susitikimą Portugalijos treniruočių stovykloje prieš pasaulio čempionatą.

Akivaizdu, kad tai yra Ronaldo interviu, kuriame jis papasakojo apie savo situaciją „Manchester United“, pasekmės.

„Jaučiuosi išduotas „Manchester United“ vadovų. Jaučiuosi taip, lyg esu išstumtas iš klubo ir tai prasidėjo praėjusį sezoną. Galbūt neturėčiau to sakyti, bet noriu, kad žmonės išgirstų tiesą. Taip, jaučiuosi išduotas. Ten Hagas? Aš jo negerbiu, nes jis manęs negerbia“, – tokios frazės nuskambėjo Cristiano Ronaldo ir „The Sun“ žurnalisto Pierso Morgano pokalbyje.

Žiniasklaidos teigimu, Cristiano Ronaldo po interviu buvo sutiktas itin šaltai.

Kuro į ugnį įpylė įrašas iš Portugalijos rinktinės pasirengimo prieš pasaulio čempionatą.

Į komandos rūbinę įžengus Bruno Fernandesui ranką ištiesęs C.Ronaldo norėjo jį pasveikinti, bet B.Fernandesas visai nekreipė dėmesio į savo komandos draugą.

Galiausiai jis sustojo šalia ir neturėjo kito pasirinkimo, todėl padavė jam ranką.

Tačiau tai buvo akivaizdu abiejų žaidėjų veiduose, kad kažkas ne taip.

Susidarė įspūdis, kad C.Ronaldo nustebino B.Fernandeso elgesys, o Bruno atrodė taip, lyg nenorėtų pasveikinti Cristianu.

Iš karto po rankos paspaudimo B.Fernandesas pasitraukė nuo C.Ronaldo, o paskui santūriai šypsodamasis kažką pasakė.

Portugalija pasaulio čempionatą pradės lapkričio 24 dieną rungtynėmis su Urugvajumi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.